Saturday, December 22, 2012

Taastumine jõusaali trennist

Tegelikult oli kolmapäevane jõusaali trenn Sparta spordiklubis kerge. Üks kergemaid üldse, mis ma sel hooajal teinud olen. Ainuke erinevus võrreldes varasemate jõusaalis käimistega oli senisest erinevate lihaste ja rulluisutamises vajalike sundasendite kasutamine.

Milliseks on kujunenud taastumine? Peale trenni jõusaalis tegin kohe vahetult venitusi. Ilmselt mitte piisavalt palju ega päris õigeid venitusi, sest juba koju jõudes oli tunda, et seekord eriti kergelt ei pääse. Järgmised kaks päeva käisin ringi nagu 60-aastane väsinud inimene, kelle samm on kange ja väga vaevaline. Kahju, et kellegil filmida ei lasknud seda tüüpilist sammu sel neljapäeval-reedel.

Täna hommikul on lõpuks tunne, et lihasvalu hakkab ära minema ja varsti võiks järgmise jõusaalitrenni ette võtta. Homme on järgmine katse. Proovin planeeritud kava läbi teha ilma raskusteta või osad harjutused väga väikeste raskustega.

Milline hakkab välja nägema talvine treeninggraafik? Et endal lihtsam oleks, proovin järgmisest nädalast võtta kindlad päevad kasutusele:

E - jõusaal. Koos soojenduse ja venitusega ca. 2 tunnine trenn.
T - aeroobne (jooks, suusatamine või ratas)
K- BodyPump
N - puhkepäev
R - jõusaal. Sarnane esmaspäevale.
L- aeroobne natuke pikem trenn (jooks, suusatamine või ratas)
P - puhkepäev

Soovin omalt poolt kõigile rahulikke lumiseid Jõulupühi!

Sobiv jõulujook meie külmale talvele - iiri
kohvi - serveerituna Cafe Truffe`s Tartus

No comments: