Tuesday, January 8, 2013

Aitäh

Iga asi on hea omas ajas. Ja kui õige aeg läbi saab, tuleb midagi muuta.

Alustades käesoleva blogiga natuke üle 2 aasta tagasi, tundus kõik uus ja huvitav. Ja see rohkem kui 2 aastat ongi olnud koguaeg huvitav. Ilmselt mitte ainult meile vaid ka lugejatele.

Blogiga alustades ei osanud üldse arvata kui palju lugejaid siia satub. On sattunud aga üle igasuguste ootuste ja aina rohkem. Näiteks sellel suvel-sügisel on olnud 15 000 - 18 000 külastust kuus.
Samas see saigi aluseks, miks otsustasin edasi minna teistmoodi. Kui oleks vajadus pidevalt tähelepanu saada, tunduksid suured külastajate arvud väga meeldivad. Aga blogipidamise käigus olen aru saanud, et ma ei vaja mingit tähelepanu - seda on igapäevaselt niigi enam kui küll.

Samas - kui millegagi on alustatud, ei oleks ka eriti hea mõte täitsa ära lõpetada. Seega muudan kusagil selle kuu lõpupoole blogi nö. suletuks. Eks enda emotsioone selle aasta maratonidest ja muudest võistlustest tahaks ise ka kunagi hiljem lugeda/ pilte vaadata.

Suured tänud kõigile, kes rohkem kui 2 aasta jooksul blogi Let`s run lugenud on; samuti eriti suured tänud kõigile kommenteerijatele - ma ei oleks osanud arvata, et blogisse tuleb 98% väga positiivseid kommentaare. Järgmised lood siia (siis juba suletud blogisse) peaks tulema veebruari keskel.

Kes soovib ka edaspidi blogi lugeda, palun mulle teada anda (kas siin kommentaarides või saatke mulle e-mail andreskeba@hotmail.com) ja teen kõigile sooviavaldajatele avatuks.


1 comment:

Pamela said...

Mina soovin!