Monday, May 20, 2013

Esmaspäeva õhtul metsas

Alati kui aknast välja vaadates paistab kehv ilm nagu näiteks täna oli, siis kõige kindlam on trenni minna tegema metsa. Kogu küla oli kaetud tiheda uduga ja puhus jäiselt tugev tuul.

Täna käisimegi Pirita metsas "kepikõndimas". Kokku tuli 9km. Andres oli tunde järgi mõõtnud ühe nn uue ringi mille pikkuseks arvas olevat 3km. Mõõtsin siis selle sama ringi Endomondoga ära ja üllatus-üllatus oligi absoluutselt täpselt 3 km :) 

Tänane trenn oli selline mõnus pikk ja möödus rahulikus tempos (10.42 min/km). Sportlikke inimesi oli metsaradadel murdu :) Viimasel ringil tegin mõned fotod ka Pirita kevadisest metsast. Ikka väga ilus on seal praegusel ajal. Linnud laulavad ja hingad ikka värsket looduse lõhna. 
Tundub, et sel nädalal ühinen Emumäe seltskonnaga. Pole ammu stardis olnd, eks siis näis :)

Ilmunud on uus silt nimetusega "matkarada"
See on rada, kus valgustust ei ole aga rada on sisse tallatud.

Üks suurem tõus Ambrose mäe läheduses. Vasakul on vaade mäest
alla ja paremal vaade mäest  üles. Mulle tundub nagu oleks see peegelpilt.

Kui päike vahepeal puude tagant piilus,
siis seda itaalia keelset laulu oli väga mõnus taustaks kuulata.

1 comment:

Andres said...

Tegin ühe avastuse seoses käimisega. Kui Tartu Jooksumaratoni 23,4 km käimisel käisin jooksutossudega ja jalad said nii ära lõhutud, et siiamaani tuleb ville ravida, siis peale seda (tänu Rünno kommentaarile) võtsin kasutusse teistsugused jalanõud - tavalised käimiseks mõeldud vabaaja jalanõud ja peale seda ei ole rohkem probleeme olnud :)