Wednesday, June 26, 2013

Mina toetasin, toeta Sina ka!

Viimaste kuude jooksul on elu mind kokku viinud rõõmustavalt paljude noorte Eesti inimestega, kellel kõigil on elus suured eesmärgid ja kes kõik eranditult on nii andekad kui töökad ja seega omavad kõiki eeldusi oma eesmärke saavutada. On selleks eesmärgiks siis Sotshi Olümpiale jõudmine ja seal võimetekohaste tulemuste saavutamine, läbilöök muusikamaailmas või midagi muud - selliseid inimesi on võimaluse korral alati äärmiselt meeldiv toetada.

Toetamine tekitab alati väga hea tunde - saan midagi head kellegi jaoks teha, kes seda tõesti vajab ja kes on ka omalt poolt maksimaalselt valmis panustama oma eesmärkide saavutamiseks.

Olen juba pikka aega jälginud Kristo Reinsalu pingutusi Eesti kunagistest jooksutippudest raamatu kokkusaamiseks. Meeletu pühendumus, mida koos Andrus Nilgiga tehakse. Olen ka ise seotud mitmete projektidega, mis kestavad 2-3 aastat, aga seda, milline pingutus on tegelikult raamatu kirjutamine, on ikkagi raske ette kujutada. Ja see on projekt, mis väärib kohe kindlasti toetust.

Mina andsin omapoolse panuse täna ja ma väga loodan, et vajalik summa Hooandjas õigeks ajaks kokku saadakse. Kellel on ka huvi raamatu osas, milles tuleb juttu Eesti jooksutippudest ja ka rahalised võimalused toetamiseks olemas, siis nüüd on õige aeg oma panus anda.

Panen siia ka lingi: http://www.hooandja.ee/projekt/eesti-jooksu-kullafond

Oleks vaid Eestis selliseid projekte ja inimesi rohkem, kellel on ambitsioonikad eesmärgid. Rahalist tuge on Eesti tingimustes täiesti võimalik leida - oleks vaid keda toetada!

Lõpetuseks sobib hästi lause Kristo Reinsalu kodulehelt:

“Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!” ― Audrey Hepburn


No comments: