Monday, April 2, 2012

Nõmme maanteejooks 2012

Juba sel laupäeval, 7. aprillil algab paljude jooksjate jaoks jooksuhooaeg 2012 - Nõmme maanteejooksuga. Ega selle ürituse kohta liiga palju reklaami ei leia - sattusin ise infole peale, kui käisin Nõmmel spordikeskuse kohvikus ja seal seina peal oli info, et 7. aprillil jooks toimub.

Tegemist siis jooksuga, millel pikkust 5 km. Kulgeb Nõmme tänavatel ja rada ei ole liiga kerge (nii profiililt kui sel aastal ka rajaoludelt). Kuigi minu eelmise aasta Nõmme maanteejooksul osalemine lõppes katkestamisega, on meenutused jooksust igati positiivsed - hea korraldus, mõistlik arv osalejaid (ei olnud mingit trügimist), korralik rajatähistus ...

Lisan siia ka LINGI, kus on juttu osavõtutasudest ja muust vajalikust osalejatele.


Ja kuigi eelmisest aastast on võistluse korralduslikust poolest head emotsioonid, siis sel aastal jääb võistlejana osalemata. Kes blogi pikemat aega lugenud ehk mäletavad, et eelmise aasta veebruaris kirjutasin natuke PROBLEEMIDEST, MIS TAKISTAVAD. Need probleemid ei ole siiani veel päris lahenenud, aga täna on vähemalt lootus tekkinud, et kõik saab lõpuks korda. Siis kui kõik lõpuks korras, on ka õige aeg kirjutada probleemist pikemalt - ise küll arvan, et meditsiinilises mõttes on siin päris palju huvitavat.

Niikaua aga kuni nr. 1 prioriteedina tuleb rõhku panna jätkuvalt millegile muule, on hea võimalus jooksuvõistlustel kohal olla, et mõned head fotod teha. Ja kui kõik hästi läheb, tuleb aprillis ikka kusagil ise ka stardis olla. Ükskõik siis, kui aeglase tempoga :)

5 comments:

Anonymous said...

Nõmme Spordikeskus ja Ale Cog? Ma ei soovitaks alkoholi reklaamival spordiüritusel osaleda.. Need inimesed ei ole õige asja eest väljas. Eriti kui ise tervist ja tervisesporti tähtsaks pead.
Priit

heikkik said...

A.Le Coq teeb ka päris palju mittealkohoolseid jooke.

http://www.alecoq.ee/drinks/Sportdrinks

Andres said...

Head kommentaarid - olen ise selle ürituse pilte päris mitmeid kordi vaadanud ja nüüd esimest korda näen, et numbril on kirjas ALeCoq :)

Anonymous said...

aura mahlad valmistatakse ka a. le coq´is

Andres said...

A. Le Coq on õllevalmistajana nii tugevalt mällu sööbinud (minu lemmikõlu ka!), et mulle ka ausalt öeldes ei tulnud kohe meelde, et seal tehakse muud ka ...