Thursday, January 22, 2015

10 weeks to go

Just selline kiri "10 weeks to go" oli mu FB ekraanil kui eile hommikul arvuti avasin. Ja kuigi talialade harrastajad ootavad jätkuvalt ilusat suusalund, on suvealade huvilistel samuti esimesed võistlused juba varsti saabumas.

"10 weeks to go" oli SCC Events`i - Berliini maratone korraldav ettevõte - sõnum, sest rulluisuhooaja esimese suurema võistluseni, mis toimub 29. märtsil Berliinis, ongi jäänud kõigest 10 nädalat.

10 nädalat läheb kiiresti. Selle sisse mahub minul ca. 45 trenni 60 treeningtunniga, lõpupoole ka mõned kiiremad liigutused, et Berliinis kohe end hingetuks mitte sõita. Tore oleks kui mõne kaaslase leiaks reisiks - vähemalt 1 tuttava uisutaja plaanides on minu teada samuti 29. märtsil Berliinis stardis olla, aga reisiseltskond võiks ikka suurem olla.

Berliin 2014
Ja muidugi oleks tore kui Berliini poolmaraton ei oleks selle aasta esimene sõit rullidel :) Siitpoolt seega loodetakse, et ka see vähene lumi, mis maas on, kiiremas korras ära hajuks, teed puhtaks saaks ja plusskraadid püsivaks muutuks!

2 comments:

Anonymous said...

Ära siis üle ka pinguta nende trennidega, praegu on juba nii palju treenitud, et hea koht on nagu nii Berliinis juba garanteeritud ;)

Andres said...

Tuleb uskuda targemate juttu :)