Wednesday, June 24, 2015

6/100. Kehvad ilmad sunnivad puhkama

Täna on 6-s päev minu 100-päevasest teekonnast Berliini rullimaratonini. Siiani toimib kõik, mida enda plaanidesse võtsin (100 päeva jooksul ei joo alkoholi, ei söö rämpstoitu ega magusat) hästi - isegi energiat on kohe tuntavalt juurde tulnud! 6 päeva on mingite järelduste tegemiseks muidugi lühike aeg, aga nii head enesetunnet nagu viimase paari päeva jooksul olnud on, ei ole ma tundnud viimase päris mitme kuu jooksul.

Sportliku poole pealt - kuna pea iga nädalavahetus on üks rulluisutamise- või rattavõistlus ees ootamas, siis võistluste vahepealsed trennid on enamasti kerged, sisaldades võimalusel küll kiirendusi. Viimases kiirendustega trennis, möödunud pühapäeval, tegin Pirita metsaradadel enda rekordi, kui sõitsin ühte sirget lõiku maastikurattal 39 km/h. Olen sellel lõigul igal nädalal kiirust natuke tõstnud - täitsa huvitav kohe, millise kiiruseni sügiseks välja jõuan? (ennustan, et vahemikku 47-50 km/h).

Aga eilne ja tänane ilm küll ei rulli- ega rattasõitu ei soosinud. Rullitamine on märja asfaldi tõttu täiesti välistatud olnud ja rattaga pole ka tahtmist olnud tuule- ja vihma vastu sõitma hakata. Peab ikka koju ka wattbike`i ära ostma, et selliste ilmade korral saaks toas trennid ära teha (sügisel ostan).

Samas, kuna tegemist on ikkagi võistlushooajaga, tuleb selline väike planeerimata puhkus äkki hoopis kasuks? Vastuse sellele küsimusele saan juba sel pühapäeval Palivere X rattamaratonil.

Jaanipäev Riias

1 comment:

E-poe tegemine said...

Edu ja jaksu! :)