Friday, August 4, 2017

Ees ootab Jõgeva rulluisumaraton

Vahepealne aeg juuni keskpaigast (millal viimati siia kirjutasin) kuni augusti alguseni on läinud sportlikus mõttes huvitavalt - sõidetud sai Pärnu rulluisumaratonil poolmaratoni, käidud rulluisutajatega treeninglaagris Käärikul, ostetud üle paljude aastate endale korralik maanteeratas kui siinkohal ainult kõige suuremad sündmused välja tuua. Nendest vahepealsetest tegemistest hakkan pikemalt tagantjärgi kirjutama järgmise nädala teises pooles kui seisab ees järgmine Kääriku-laager nooremate sportlastega - siis on vaba aega natuke rohkem käes ja sportlikus keskkonnas on hea spordiga seotud lugusid ka kirja panna.

Aga juba ülehomme ootab ees Rullituuri kolmas etapp - Jõgeva rulluisumaraton, kus poolpika distantsi pikkuseks on seekord 18,4 km -s.t 4 ringi Jõgeva linna tänavatel. Varasematel aastatel on Jõgeva rulluisumaratoni tuntud rohkem Kalevipoja rulluisumaratoni nime all ja on see toimunud kas Peipsi ääres või siis viimastel aastatel Jõgevalt natuke Peipsi poole ka eraldistardist sõiduna. See aasta siis jälle ühisstart ja on jõutud linnatänavatele. 

Kõige parema tulemuse saavutaksin ma pühapäeval juhul kui oleks võimalikult kehv ilm - sajaks tugevalt ja oleks jahe - selliseks ilmaks on mul parim rulluisuvarustus olemas ja teeksin ilmselt enda Rullituuri ajaloos "elu sõidu" - seega kui ilma peale mõelda, siis "loodame halvimat" :)

Aga tulemus tulemuseks - tegelikult ootan Rullituuri järjekordset etappi peamiselt ikka põhjusel, et saab üle 4 nädala näha jälle paljusid sõpru-tuttavaid kellest paljusid näengi ainult Rullituuril. Ja juba sellepärast katsungi alati ca. 2 tundi enne starti kohal olla, et saaks kõik jutud ära räägitud.

Aga täna-homme saab veel kergelt treenida - täna vist rattaga (asfalt märjavõitu kohati ja rullisõiduks hästi ei sobi) ja homme õhtul äkki veel väike rullisõit nagu sel aastal tavaks on saanud võistluseelsetel õhtutel.




Kohtumiseni pühapäeva hommikul Jõgeval!

No comments: