Friday, January 4, 2019

2019 aasta eesmärgid

Juba ammusest ajast on teada lihtne põhimõte - mida mõõdad, seda saad. Seega - kui mõõdetavaid eesmärke endale ei sea, siis oodatud tulemusi ka ei saa :)

Mõtlesin aasta lõpus mitu päeva ja sain enda jaoks hästi lihtsad eesmärgid. Tööalaseid eesmärke siin kajastama vist pole mõtet hakata, panen parem kirja sportlike tegevustega seotud eesmärgid:

1. Teha aasta jooksul trenni vähemalt 270 tundi. Plaanin sel aastal teha trenne põhimõttel kus trenni- ja puhkepäev on vaheldumisi ehk trennid toimuvad üle päeva ning ühe trenni keskmine pikkus võiks tulla aasta lõikes ca. 1,5 tundi.

2. Osaleda vähemalt kolmel uuel välisvõistlusel kus siiani osalenud ei ole. Esimene sellest reast toimub juba 7. aprillil Berliini poolmaratoni näol, kus olen küll varasemalt osalenud rulluisutamises, aga seekord olen registreeritud 21,1 km jooksule. See eesmärk ei tundu ka eriti keeruline, ainuke asi, et ... aeg läheb ju kiirelt ja et see asi ikka õnnestuks, peaks juba varsti konkreetseid plaane tegema hakkama.

3. See aasta tuleb alkoholivaba. Kui eelmise aasta novembris jõin Uruguays kohalikku õlut, sain aru, et enam paremat alkohoolset jooki olemas olla ei saa ja kuna see kõige parem on nüüd joodud, polegi rohkem mõtet alkoholi juua, no vähemalt aasta aega algatuseks.

Sellised lihtsad eesmärgid siis kehakultuuri alaselt. 

Head uut alanud spordiaastat kõigile!


No comments: