Monday, August 5, 2019

20 päevaga maratonivormi ?

Jah, Tartu rulluisumaratonini jääb tänasest täpselt 20 päeva ja täna hommikul registreerisin ennast ka ära 42 km maratonidistantsile. Ega selles ei olekski ju midagi erilist kui see aasta ei oleks rullitatud kokku alla ... 100 km.

Tagantjärgi ei saagi aru kuidas nii on läinud - kevad ja suvi on piisavalt sobivaid ilmasid rullitamiseks pakkunud, aga alati on nii-öelda tähtsamaid ja olulisemaid tegevusi vahele tulnud ja kui möödunud nädalavahetusel ehmatusega kalendrisse vaatasin, vaatasidki sealt vastu 3 viimast nädalat Eesti rullihooaja suursündmuseni.

Ega järelejäänud 3 nädalaga mingit imet ei tee, aga natuke paremasse vormi vast ikka jõuab saada võrreldes tänasega. Ja vähemalt on nüüd mingi motivatsioon enda jaoks olemas, sest Tartu rulluisumaraton on üks täpselt paras üritus, et on vaja natuke trenni ka teha, et need 42 km korralikult läbitud saaks. Ja nagu ikka - kui stardipauk on kõlanud, ega alati proovid ju endast maksimumi anda, olenemata sellest mitu km enne sõidetud on. Vaatame, kuidas siis seekord välja tuleb! Kümnes kord ikkagi Tartus sõita juba :)

Pärnu rulluisuvõistlusel, paduvihmas :)


No comments: