Thursday, July 16, 2020

Huvitavad arengud

Kui nüüdne treeningperiood 5. juulil Elvas algas kohe rullivõistlusega (kõigest 10 km, aga ikkagi), siis oli minu jaoks selle võistluse tulemusest palju olulisem see kui mitu päeva kulub taastumiseks, sest enne 5. juulit oli olnud peaaegu 4 kuud täielikku trennipausi.

#rullituur Elvas
Elva rullisõit oli muidugi raske, kohe algusest peale ja lõpuni välja. Enne lõppu tekkis küll korraga imelikult palju energiat juurde, aga ju see oli läheneva finišiga seotud, et saab see kannatus ükskord läbi.

Nüüd läks huvitavaks. Võtsin peale Elvat suuna, et järgmine korralikum trenn toimub siis kui Elvast on täielikult taastutud. Peale pühapäevast võistlust alustasin esmaspäeva õhtust jalutuskäike 1 tund korraga ja nii esmaspäev-teisipäev-kolmapäev-neljapäev kuni reedeks olin jälle trennivalmis ja sain tehtud korraliku rulluisutamise Viimsi radadel.

Reede õhtul tuli mul pähe omast arust geniaalne mõte, et kuna nädalavahetuseks erilisi plaane ei olnud, siis läheks käiks korra Rõuges ära et osaleda Rõuge maastikujooksul (minul plaanis käimine). Tehtud-mõeldud. Laupäeva hommikul ligi 300 km sõit Rõugesse, Rõuges ilusa mägise raja peale 9 km tempokat kõndi ja õhtul 300 km koju tagasi.
Järgmine küsimus: kui kiirelt toimus sellest üritusest taastumine? Kiiremini kui Elva puhul - kolmandal päeval olin juba uuesti puhanuna rajal. Tõsi, osad jalalihased on siiani kergelt valusad Rõuge laskumiste tõttu, aga see läheb üle.

Nüüd jäävadki veel mõned päevad ja ees ootab juba Kuusalu oma 24 km rullivõistlusega. Ootan huviga!

No comments: