Wednesday, July 22, 2020

Seekord ... jäi peale mõistus

Kõik oli ilus kuni eelmise reede varahommikuni - ilmad olid olnud ilusad ja ilusat ilma lubas ka pühapäevaseks rulluisuvõistluseks, enesetunne oli olnud hea, nädalavahetus lähenes ... ja siis ärkasin keset reede ööd üles tugevate valudega, mis enam eriti ei lasknud magama jäädagi.

Hommikul hakkasin siis valu sümptomite järgi otsima mis viga võiks olla, sest tegemist oli minu jaoks millegi täiesti uuega. Kiiresti sai selgeks üllatuslik tulemus - see on põiepõletik! Vaatasin kohe ka, mida sellisel juhul tegema peaks - eranditult soovitasid arstid antibiootikumiravi - ning ravi ja sümptomite kestuse pikkus 3-7 päeva. Ei tundunud hea perspektiiv - tablette võiks veel 7 päeva võtta, aga et kuni 7 päeva sellist ebamugavustunnet tuleks tunda .. see tundus natuke liig. Samuti, ega antibiootikumikuur vaevalt et füüsilist vormi ka palju parandaks kui kuu aja pärast toimuvat Tartu rulluisumaratoni silmas pidada.

Valik langes alternatiivse ravi kasuks - alustasin kohe reede lõunal ja reede õhtuks oli enesetunne juba enam-vähem. Laupäeval oli selgelt tunda, et mingi haigus on organismis ikka sees - nõrkus ja väsimus ja kerge peavalu. Veel laupäeva õhtul mõtlesin, et äkki ikka läheks ja teeks Kuusalus selle poolmaratoni ära ...


Pühapäeval sai ilmselt valitud õige variant - minna Kuusallu kohale ja osaleda pealtvaatajana :)

Enesetunne on nüüd läinud päev-päevalt paremaks ja kaks kerget trennigi tehtud - jätkame ettevalmistus kuu aja pärast toimuvaks Tartu rulluisumaratoniks!

No comments: