Sunday, August 2, 2020

Selle suve avastus - Võrumaa pikamaajooksude sari

See suvi ja kogu see aasta on teistsugused - tavapärane reisil olemine erinevates maailma paikades on asendunud reisimisega Eestis ja Lätis. Ning selle reisimise käigus on enda jaoks avastatud palju uut - näiteks Võrumaa pikamaajooksude sari.

Esimesel üritusel käisin 3 nädalat tagasi Rõuges ja sealt jäi nii hea tunne, et eile olin kohal Vastseliinas sarja järjekordsel üritusel. Distants 9,4 km väga vahelduval rajal alates kruusateedest ja heinamaadest ning lõpetades metsaradadega ning ega tõusud-langusedki ei puudu üheltki Võrumaa ürituselt. 

Nii Rõuges kui Vastseliinas osalesin kõndijana ja ilmselt tuleb kõndides läbida ka veel järgmine etapp Lasval, aga sealt edasi võiks juba jooksu peale üle minna - vormi on nüüd kuu aega tehtud ja vaikselt hakkab tulema.

Eilsel üritusel võtsin tempot natuke aeglasemaks võrreldes Rõugega ja seda on kohe tunda - täna on täiesti OK enesetunne, päeva jooksul 10 000+ sammu tehtud ja homme saab jälle trenni teha. Lasval võib juba jälle natuke kõvema tempo peale panna võrreldes eilsega.

Võru jooksusarja puhul ma tunnen, et see on 100% osaleja jaoks tehtud võistlus - osalustasu on pigem sümboolne (minul oli nt 2 €) - ja mida selle eest vastu saab: väga hea korraldus, huvitavad rajad, medal kõigile, jook finišis, kaks kaneelisaia - mida sa veel oskad tahta :) Ja osalejaid on sarja üritustel ka palju.

Kohtumiseni juba 14. augustil Lasval!


4 comments:

collin said...

LAENU VÕRDLUSELE ISIKUTELE VÕTTA KASUTAMISEL VÄGA DÜNAAMILISE meeskonna maksumust

Kas otsite laenu oma tegevuse taaselustamiseks kas projekti lõpuleviimiseks või vajate raha muudel põhjustel?

Muretsemiseks isegi juhul, kui olete oma riigis ummikus ja teil pole juurdepääsu finantseerimisele, võtke ühendust selle e-posti aadressiga: nathaliecredit1@gmail.com, et saada teavet probleemideta laenude andmise ja finantseerimise tingimuste kohta ning hüvasti jätta oma rahalisi probleeme.

Pange tähele valdkondi, kus saame teid aidata oma projektides või ummikseisu lahendamisest

* Rahaline

* Investeerimislaenud

* Isiklikud laenud

Ps: teadke, et töötame teie rahuloluga. Võite jälgida oma faili veebis, et teada saada selle edenemist.

Palun võtke minuga ühendust e-posti teel: nathaliecredit1@gmail.com

WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS said...

Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

business? contact us now with your details to get a good

Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

Do you need Personal Finance?

Business Cash Finance?

Unsecured Finance

Fast and Simple Finance?

Quick Application Process?

Finance. Services Rendered include,

*Debt Consolidation Finance

*Business Finance Services

*Personal Finance services Help

Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
Call or add us on what's App +91-7428831341

Vastu Devayah said...


From the time of the Vedas, people have been relying on the principles of Vastu Shastra for many purposes, including the design and construction of homes, offices and even factories and Vastu for office, Vastu for Industries. This ancient Hindu science is as relevant today as it was thousands of years ago and if practiced correctly, can have a positive impact on your business and Vastu for Factory, Vastu for Home.

Catherine said...

Hello Mrs / Mrs
My name is Mrs Catherine BOURGEAT.
Being a certified money lender I have a certain amount of financing, I offer short, medium and long term loans ranging from 2,000€ to 8,000,000€ to anyone serious and honest with a low rate interest of 2% per year. I am available to satisfy my customers within a maximum of 72 hours after receipt of your application form. Do not hesitate to contact me by email if you are interested or for more information.
email: catherinebourgeat.fr@gmail.com