Sunday, January 9, 2011

Fantastilised 1,5 tundi

Lisaks kõigile muudele füüsilistele ja vähemfüüsilistele tegevustele mahtus tänasesse päeva ka 1,5 tunnine jooksutrenn. Koos soojenduse ning hilisemate vanitustega kestis trenn isegi üle 2 tunni. Hakkab juba tulema - trennid lähevad üha pikemaks, joosta on kergem, tunne parem.

Mulle on pikad trennid alati meeldinud; parimad mälestused on jooksutrennidest mägisel maastikul, mis kestsid 4-5 tundi ja eriti hea oli asja juures see, et sealkandis ei olnud teeviidad kõige korrektsemad ja juhtunud on ka nii, et minnes jooksma 35 km on tulnud välja 55-60 km (:

Nii pikkade trennideni on veel aega. Seekord olen teinud endale karmi kava, kus on keelatud omaloomingut teha ja näiteks tahtmise korral homme 4 tundi joosta (mis oleks muidu väga lahe ettevõtmine!). Plaani järgi suureneb iga järgmine kuu pikim jooks 20 minuti võrra võrreldes eelmise kuuga. Selle kuu maksimum on 100 minutit. Samuti tõuseb kiirus mingil määral igal järgneval kuul.

Pikad jooksutrennid on hea aeg - aeg iseenda jaoks; mitte keegi ei saa mitte millegagi segada; kõik mõtted on ainult trenni juures; kõigele lisaks on õigesti planeeritud trenni korral pärast ka hea olla. Ühesõnaga, homme on uus trenn ja saab jälle päris palju joosta !

1 comment:

Rünno Ruul said...

pikkadel trennidel läheb aeg kuidagi palju kiiremini - mõtled oma asju, teed plaane jne ja järsku vaatad, et ohsaa rsk kui kaua juba joostud. kuidagi palju lihtsamalt tulevad.
endal oli täna õhtune trenn pikem ette 17min kerget sörki ja siis veidi kiiremalt 2tundi 33min, keskmise pulsiga 132.