Saturday, March 31, 2012

4. päev

Esimene nädal on juba märkamatult poole peale jõudnud. Endiselt olen söönud kolm põhitoidukorda ja vahepalasid. Magusaisu kummitab aeg-ajalt. Ostsingi siis ühe tahvli tumedat šokolaadi. Söön seda ruutude kaupa. Loodan, et seda jätkub vähemalt nädalaks.Kõige kindlam on see kuskile sahtlisse, silma alt ära, panna. 

Magamamineku ja ärkamise kellaajad ei ole veel paika saanud. Siin pean kõvemini pingutama, sest muidu tulemust ei tule. Nädalavahetustel on eriti raske vara magama minna :( 

Hommikul tuli meil kahepeale kokku häid mõtteid, mida kava täitmise ajal veel võik ette võtta. Nendest saan kirjutada siis kui reaalsed sammud tehtud on. Natuke kannatust.

Tänane päev

Keset päeva ootas meid massaž. Minul šokolaadi ja Andresel mee oma. Kui salongi sisenesime, siis küsiti Andreselt, et kas ta on ikka kindel, et tahab meemassaaži võtta. See küsimus tundus meile kahtlane. Öeldi veel üks julgustav lause, et mehed tavaliselt seda ei võta. Pidavat liiga valus olema. Aga Andres jäi valikule kindlaks ja käis ära. Mina jõudsin paar minutit varem ooteruumi aga kui Andres saabus, siis tal oli veidike ehmunud nägu ees. Peale tunnist seanssi sai ta aru, miks mehed meega massaažisalongis ei jända :) Võtted olid päris tugevad ja õrnemate kohtade pealt oli ikka tuntavalt valus. Vähemalt on üks kogemus juures. Kokkuvõttes jäi ta valikuga rahule.

Hommikusöök:
Isetehtud köögiviljapirukas ja värske kurk.









Lõunasöök (väljas):
Kanafilee kuivatatud mascarpone juustu, päikesekuivatatud tomatitega ja vokitud köögiviljadega.


Õhtusöök:

Keedetud tatar, jogurti ja tilli marinaadis kana, kurk, tomat. 








Kuna enamus päeva sai linnas veedetud, siis vahepaladeks olen jõudnud süüa ainult ühe pirni, tüki küpsetatud juustu ja vett + rohelist teed meega joonud.

No comments: