Thursday, November 20, 2014

Jõusaali trennid tekitavad sõltuvust?

Kui oktoobri keskpaigas selle aastaseid jõusaali trenne alustasime, ei osanud tegelikult üldse arvata kui palju neid jõusaali külastusi iganädalaselt olema saab. Tundus, et kui keskmiselt 3 korda tuleb, on hea küll. Ja kui 3 korda nädalas käia, pole mõtet ka kuukaarti osta, sest ühe korra piletitega tuleb summa kokkuvõttes analoogne.

Aga kui esimene kuu läbi sai ja hakkasin kokku arvutama, palju siis selle esimese kuu ühe-korra-piletite summa kokku tuli, selgus, et OLULISELT mõttekam on ikka kuukaardid ära osta :) Nimelt tuli välja, et jõusaali trennid on hakanud vist sõltuvust tekitama.

See on tegelikult hea ja omamoodi huvitav tunne kui hakkad tahtma iga päev trenni minna. Eks on teada ka, mis seda tunnet tekitab - jõusaalis käies tuleb ju pidevalt füüsilist jõudu juurde, raskused tõusevad aina kergemalt, energiat tuleb juurde - no mida sa veel oskad tahta! Ma ei kujuta üldse ette, mis tunne siis veel olema saab kui jõusaalitrennidele hakkavad lisanduma ühe kahevõitlusala trennid - see on ju tubli samm jõusaalist edasi.

Ja nii ongi üheks põhiliseks ülesandeks jõusaalis saanud ülekoormuste vältimine ja enda ning treeningkaaslase tagasihoidmine. Aga katsu seal tagasi hoida nende kangide ja jõumasinatega ..

Ühesõnaga - tänu pidevale jõusaalis käimisele on kõik asjad elus hakanud liikuma väga energiliselt ning hoogsalt ja töö lendab sellise hooga, et hakka või varsti uusi ärivaldkondi avastama! Sel hooajal saame selle kõige positiivse eest teha sügava kummarduse Sparta Spordiklubile.

2 comments:

Anonymous said...

Vabavõitlus rulluiskudel?

Andres said...

Huvitav pakkumine, aga esialgu mõlguvad peas natuke lihtsamad variandid - nagu taipoks ja karate. Saab vabavõitluseks põhja alla