Tuesday, November 25, 2014

Elu ühes päevas - 25.11.2014

Tänane päev algas äratusega kell 7:45. Tavaliselt ärkan küll tund aega hiljem, aga täna oli vaja juba enne kella 9:00 Viimsist linna poole startida. Seega siis juba 7:45 maast lahti ja 8:15-8:40 koos hommikusöögiga eilsete e-mailide ülevaatamine ja mõnede tänaste olulisemate tegevuste läbimõtlemine.

Viimsist linnasõitmisel on kaks head varianti - kas startida hommikul hiljemalt kell 7:15 või alates 8:45. Varasem aeg minule kui väga pika unega (vähemalt 9 tundi igal ööl) ei sobi, seega täna siis 8:45 algas sõit linna poole. Kusagil 10 minutit peale kella 9-t olin juba kontoris ja järgmised 2,5 tundi kulusid laua taga töö tegemiseks. Tehtud said päeva kõige olulisemad tegevused ja kõned.

Natuke enne kella 12-t sõitsin kesklinna tänasele esimesele kohtumisele ja sealt edasi kella 13:30-ks Tallinna Tehnikaülikooli tänasele teisele kohtumisele. Kohtumine Tallinna Tehnikaülikkolis avardas minu maailmapilti sedavõrd palju, et tööalaselt võib tänast päeva lugeda ülimalt kordaläinuks! 

Kella 14:30-ks oli kokku lepitud trenni algus Sparta Spordiklubi jõusaalis. Jäin 20 minutit hiljaks, treeningkaaslane ootas kannatlikult :) Trenn oli täna lühike ja intensiivne - ca tund aega erinevaid jõumasinaid ja oligi tänaseks kõik. Treeningkaaslane nägi täna natuke väsinud välja ka ja ega väsinud olekus ei ole mõtet pikka trenni ette võtta. Ning oligi käes päeva üks tipphetki - kella 17:00 paiku alustasime treeningkaaslasega tänast lõunasööki Rocca al Mare keskuses Little Indias. Söök oli superhea nagu India söök alati on olnud ning isegi treeningkaaslase kahvatu nägu hakkas omandama rõõsamat ilmet.

17:30 paiku jätkus tööpäev kontoris. Nüüd olid kavas tööd, mida sai teha nii, et ei pidanud kellegile helistama - kes see ikka klientidest tahab, et talle peale tööaega helistatakse ja midagi energeetikaga seotut küsima hakatakse ... Aktiivne tööpäev jätkus kella 19:50-ni ja olidki kõik tänaseks mõeldud tööd tehtud. Suund jälle Viimsi poole ja kell 20:17 olingi kodus - õhtuti on sõit linnast maale eriti kiire.

Õhtuse meeleolu loojaks oli täna selline laul, mida kuulasin raadiost kui sõitsin Meriväljalt Viimsi poole:


See laul tekitab alati hea tuju ja hea tuju tähe all ongi möödunud kogu õhtu kodus ning kuna homme tuleb hiljemalt 9:00 ärgata, et kell 9:30 saabuv külaline pidulikult vastu võtta, siis tuleb 45 minuti pärast tänane päev ära lõpetada, et oma 9 tundi ära magada enne homset hommikut. Ootan juba huviga homset päeva!

Jälgige paremal pool olevat sõnumit!

No comments: