Monday, December 8, 2014

05.12 - 07.12.2014

Olles vaevalt eelmise postituse lõpetanud eelmise neljapäeva õhtul ning sinna automaatselt ka pildi juurde pannud, selgus õige varsti, et see, kellele need väiksed valged jalanõud juba ammu ostetud olid, ilmutab ennast mõne tunni pärast :) Juba pilti üles pannes oli tunne, et ...

Nüüd on siis alanud tõeline maraton, mis mulle aga tõeliselt meeldib. Mõnus - saab ööpäevaringselt mõnetunniste vahedega tegutseda, ei pea enam igapäevaselt 8-9 tundi järjest magama. Tavaolukorras oleks ju imelik öösiti kell 00.30, 03.30, 06.30 üles tõusta, pool tundi toimetada ja siis magama tagasi minna - aga praegu ja veel tükk aega saab selline reziim olema igapäevase elu osaks. Ideaalne - tunnen kohe, kuidas elu sisse tuleb!!

Spordiga seonduvalt tuli ka viimastel päevadel üks huvitav asi välja. Tänu septembri lõpus alanud regulaarsetele (4-5x nädalas) jõusaali treeningutele on vorm läinud nii heaks, et isegi haigus, mis mul tekkis eelmisel reedel, jäi kuni eilseni tähelepanuta - lihtsalt enesetunne on koguaeg nii hea ja jõuline, et igasugused kurguvalud ja nina-kinni tundusid pigem mingid valehäired kui tõsiselt võetavavad sümptomid. Nii tegingi veel laupäeval aeg-ajalt haiglaski võimaluste piires jõuharjutusi - nö. harjumusest, aga kui eile enam läbi nina üldse hingata ei saanud, tuleb nüüd mõneks päevaks hoog maha võtta, et siis kangitõstmistega jätkata. 

Nii et ka liiga heaks aetud vorm võib natuke kahjulik olla - ei märka enam adekvaatselt oma tervisega seonduvat.

Järgmise aasta Berliini rulluisumaratoni jaoks on majutuse osas juba eelotsingud alanud, et koos 3 pealtvaatajaga kohale sõita - peale selle aasta võimsaid elamusi tahavad ju kõik kaasa tulla!

Ja muidugi meeldib mulle lause: "Õigetel meestel on tütred. Kassidel ja koertel on pojad." 


4 comments:

heikkik said...

viisakas oleks vist õnnitleda?:)

Andres said...

Aitäh!

c said...

palju õnne! tütred rokivad ikka sajaga :)

Andres said...

Aitäh! :)