Monday, December 15, 2014

11.-15.12.2014

Viimane nädal on möödunud igas mõttes huvitavalt. Nädala keskel sain üle 17 aasta uuesti järgi proovida, mis tunne on kui värske ilmakodanik öö ja päeva ära vahetab :) Kolm ööd järjest saime siis koos üleval olla ja ringi vaadata, mis toimub - mis saated öösel televiisorist tulevad ja mis väljas toimub ja mõeldud, et telli või korralik filmikanal, kust öösel häid filme kõik koos vaadata saaksime.

Eelmine neljapäev valmistusin neljandaks ööks, kus tuleb üleval olla kuni hommikul kella 7-ni. Plaan oli paigas - töölt varakult koju, kohe magama ja nii kauaks kui "öövahetus" algab. Keskööks olin ise nii välja puhanud, et tahtsingi juba öövahetusega peale hakata, aga seda võimalust polegi enam siiamaani tekkinud - ju siis sai kõige väiksemal öistest tegevustest (ajutiselt) isu täis. Kusjuures minule see reziim täitsa meeldis.

Aga peale vahepealset mõnepäevast pausi jätkasime oma trennidega Spartas eelmisest reedest. Reede, laupäev ja täna ongi olnud kolm viimast trenni jõusaalis - kõik sellist kergemat laadi - 1 - 1,5 tundi korraga. Vahepealne paus (5 päeva seoses väikse haigusega) tuli pigem kasuks - kuidagi erksamalt tõusevad raskused jälle jõusaalis!

Ja veel - viimasel ajal on nii meediat lugedes, vaadates kui kuulates jäänud tunne, et seis meie talialadega on äärmiselt tagasihoidlik. Teen omalt poolt ennustuse, mis põhineb pikaaegsel murdmaasuusa-alade jälgimisel viimase 30 aasta jooksul, et meie distantsisõitjad (Raido Ränkel, Karel Tammjärv ja Algo Kärp) hakkavad oluliselt paremaid tulemusi näitama alates järgmisest aastast ja veebruaris on oodata juba selliseid sõite, millega sportlased saavad ka ise rahul olla!

Järgmise stardini Berliinis on jäänud natuke
üle 100 päeva
Foto autor: Triinu

No comments: