Thursday, February 19, 2015

Trenn päästab päeva

Üle mitme päeva sai eile pärastlõunal jälle jooksutossud jalga tõmmatud ja trenni mindud. Tavaliselt peale sellist perioodi, kus on tehtud peamiselt laua taga pingelist mõttetööd, on trenni minnes minek olnud pigem vaevaline. Nii ka seekord. Juba paarikümne minutilise liigutamise järel hakkas tekkima tunne, et tahaks ära lõpetada :) Muidugi sealkohas veel ära ei lõpetanud ja sai edasi tehtud, aga nii nagu vaevaliselt kogu see protseduur eile algas, nii ta ka lõppes.

50 minutit mõõdukas tempos enda liigutamist, siis saun ja dush ning kuigi trenn ise just kõige ülevamat tunnet ei tekitanud, oli peale trenni enesetunne palju parem kui enne ja viimastel päevadel üldse. Nii et trenn päästis seekord taas päeva.

Samas on viimasel ajal hakanud aina rohkem selliseid mõtteid peas liikuma, et kas sel aastal üldse on mõtet kuhugi võistlema (s.t. täiest jõust pingutama) minna? Harjutaks niisama ja tunneks sellest rõõmu; võistlustel osaleda võiks ju ka niisama - loodust ja head korraldust nautida jne ... Eelkõige käib ju trenni tegemine ikkagi iseenda jaoks ning see, mis isiklikult kõige parema tunde tekitab, on tänasel hetkel tõdemus, et nii head füüsilist vormi kui täna, ei ole mul küll viimase 10 aasta jooksul olnud. Ja ainuüksi selle tunde nimel juba tasub trenni peale aega kulutada.

Kevad läheneb :)

No comments: