Thursday, April 9, 2015

Uus spordiklubi valitud!

Täpselt nädal tagasi sai alustatud uue spordiklubi otsinguid, et alates maikuust jätkata jõusaalitrenne uues kohas. Sparta on küll olnud hea koht treenimiseks, aga kuna üks trennitegemise juures oluline asi on muutunud seal järjest rohkem ja rohkem vastuvõetamatuks ning lõpuks ka tervisele ohtlikuks, tuli lõpuks ikkagi spordiklubi vahetus ära teha. Õigemini toimub lõplik vahetus paari nädala pärast. Aga ka need 2,5 aastat Spartas on olnud periood, mida jääme meenutama positiivselt. Ja nii-öelda nostalgia mõttes tuleme siia ka tulevikus kindlasti vahel tagasi, et koduseks saanud masinatega muskleid suurendada.

Meie uueks spordiklubiks saab Golden Club. Tegelikkuses osutus valik väga lihtsaks - valitud sai spordiklubi, mis kuulub igas mõttes Tallinna spordiklubide absoluutsesse tippu. Tulen just oma esimesest proovitrennist Golden Clubist, kus sai järgi proovitud suurem osa jõusaali masinatest ja mulje jäi nii hea, et kohati tekkis tunne, nagu ei olekski Eestis :)

                                      Golden Clubi jõusaal
                                Foto: Golden Clubi kodulehelt

Nüüd jäävadki veel viimased paar nädalat Sparta jõusaali (lisaks trennidele kevadises metsas) ja alustamegi uues kohas tipu poole rühkimist. Igaühe jaoks on see tipp muidugi erinev. Näiteks treeningkaaslane püstitas täna hommikul oma tipptulemuse sõudeergomeetril sõudmises ja minu meelest on see tulemus juba sellisest klassist, et ta võiks vabalt järgmisel sisehooajal ka sõudeergomeetrite võistlustel kaasa lüüa.

5 comments:

Anonymous said...

Mis seal Spartas siis ikkagi viga on, et peale nii pikaaegset selles jõusaalis käimist uude kohta lähed?

Andres said...

Kõige olulisem, miks sai hakatud valima uut jõusaali sai välja toodud nädalataguses loos:
- jõusaalis peab olema hea õhu kvaliteet ja korralik ventilatsioon.
Uues väljavalitud spordiklubis on sellega kõik korras.

A7K said...

Kliendid hääletavad jalgadega ... Kuidagi palju on neid Spartast loobujaid viimaste kuude jooksul olnud

Anonymous said...

Teate, ei huvita seal Spartas sellised probleemid kedagi. Niikaua kui maja on kliente täis, ei pöörata mingitele probleemidele tähelepanu.

Nii et tegid õige otsuse, et Spartas käimisele joone alla tõmbasid ja sinuga koos veel ilmselt mõned inimesed.

Andres said...

Eks iga spordiklubi ja jõusaal on omamoodi head ja kui Spartas käib suur hulk jõusaalihuvilisi, ju see koht on siis nende jaoks hea - või ei teata liiga palju sellest, millised jõusaalid siinsamas läheduses on.