Thursday, April 30, 2015

Viimane trenn Sparta spordiklubis tehtud

Eile õhtul jõudiski lõpuks kätte see kauaoodatud hetk kui tegime oma viimase trenni Sparta spordiklubis. Tuleb tunnistada, et kogu see aprillikuu on üks paras enesesundimine olnud, et jõusaalitrennid Spartas tehtud saaksid. Kui ei oleks seda õnnetut märtsi lõpus ostetud kuukaarti olnud, oleks viimane trenn siin toimunud aprilli alguses.

Aga OK, mis seal ikka, kannatasime selle aprillikuu ära ja edasi saab minna uues kohas ja ka natuke uuendatud trennipõhimõtetega - järgmisel esmaspäeval kella 8.30 paiku Golden Clubis alustame.

Kui Spartas lõpetamise üheks suuremaks argumendiks oli saalis valitsev väga umbne õhk, siis i-le täpiks oli eilne trenn, mille ajal saalis oli õhku nii vähe, et tuli tõeliselt aeglaseid liigutusi masinatel igaks juhuks teha. Kui treeningkaaslane jooksis lindi peal, siis ma ei julgenud küll panna peale kiirust üle 10 km/h (s.t. 6 min/km), sest juba selle kiiruse juures hakkas liiga palav. Proovime siis esmaspäeval kui pikalt ta vastu peab kiirusel 12,5-13 km/h.

Aga eilsel päeval oli ka vinge ja sportlik lõpp - käisime vaatamas filmi "Vehkleja", mis jättis mulle nii sügava mulje, et kirjutan sel teemal eraldi loo lähipäevil.

No comments: