Tuesday, May 26, 2015

Ettevalmistus Tabasalu rullivõistluseks

Rulluisutamise võistlushooaeg Eestis sai alguse möödunud pühapäeva Kangru rullivõistlusega, juba homme sõidetakse Türilt Paidesse ning laupäeval Rakveres Lääne-Virumaa lahtisi meistrivõistluseid eraldistardis. Aga suuremate võistlusteni - nimelt UusMaa Rullituuri - stardini on veel natuke aega.

7. juunil toimuv Tabasalu rullimaraton avab olulisemate rullivõistluste hooaja Eestis. Selle aasta Rullituuri juures on see hea asi, et on ainult 4 etappi varasema 6-7 etapi asemel ja seega lootus ka kõigil neljal etapil osaleda olemas - saab ka lõpuks koha kogu sarja protokollis kirja.

Kui nüüd päris aus olla, siis ega peale viimaste aegade rattatrenne eriti suurt huvi uiske jalga tõmmata üldse ei ole ja kui võistlused ees ei ootaks, siis ilmselt seda ei teekski; vähemalt sel nädalal küll mitte. Ei teagi, milles asi on, kas sai eelmisel hooajal liiga palju uisutatud või on rattasõit rohkem meeldima hakanud ...

Aga kuna võistlused ootavad ees, tuleb uisud jalga panna ja järjest kiiremaid liigutusi tegema hakata, et Tabasalus hea sõita oleks. Enne järgmist pühapäeva ootavad veel ees sel nädalal 2 jõusaali trenni, 2 uisutrenni ja 1 kord ratas ning järgmisel nädalal samuti enne pühapäeva 2 korda jõusaali, 2 korda uisutama ja 1 kord rattaga sõitma.

Sõidan Tabasalus poolmaratoni ja rahul olen kui jõuan lõpetajatest esimese 50% hulka. Ajalist eesmärki on raskem panna, sest see sõltub liiga palju ilmastikust, aga kui saaks aja alla 50 minuti, võiks väga rahul olla.

Taastumine eelmise laupäeva Ruila rattamaratonist on olnud kiire - pühapäeval oli puhkepäev, eilne hommik möödus juba jõusaalis ja täna võiks lisaks uisutamisele ka juba kükkide tegemisele rõhku panna.

Eelmise hooaja tipphetked - start Ostravas

No comments: