Friday, May 22, 2015

Homseks on kõik valmis

Homme kell 13:00-ks koguneb arvestatav hulk maastikurattasõpru Ruilasse, et osaleda Marimetsa Kapi 10-da hooaja avaüritusel - Ruila Rattamaratonil.

Kui eelmisel aastal oli samal ajal kuumalaine ja Ruila Rattamaratoni ajal oli sooja üle 30 kraadi ning joogivesi oli rajal tõeliseks defitsiidiks, siis sel aastal seda muret ei ole - homse võistluse ajaks lubavad ilmaprognoosid tubli 10 kraadi sooja, pilvist-vihmast keskmise tugevuse tuulega ilma. Ühelt poolt teeb see võistluse osalejate jaoks lihtsamaks - ei ole mingit palavust karta, teiselt poolt aga - sel kevadel on nii palju vihma sadanud, et rada on kindlasti oluliselt raskemini läbitav võrreldes aastatagusega.

Mõned päevad tagasi avastasin, et võistlusvarustusest on üks oluline asi puudu - nimelt joogipudel. Eelmine joogipudel läks katki kuu aega tagasi ja kuna trennides ei ole joogipudelit enam kasutanud (jõusaalis saab igaüks Saku Lätet aparaadist võtta ning tunniajastel välistrennidel ei ole samuti juua vaja läinud), oli see oluline detail juba meelest läinud. Tuli siis täna poes ära käia ja uus joogipudel osta.

Nüüd on homseks varustuse poolt kõik valmis, ise olen ka valmis. Kui eelmise aasta ajast vähemalt 5 minutit kiirem olen, jään homse sõiduga rahule.

Kullamaa Rattamaraton 2013

No comments: