Monday, May 18, 2015

Võistlustehooaeg algamas

Arvutasin just välja, et viimasest võistlusest tänaseni on aega läinud mööda juba 36 nädalat. Samas on tunne, nagu oleks just äsja Berliini rulluisumaratoni finishisirge koos Brandenburgi väravate läbimisega lõpetanud. Nii kiiresti on 8 viimast kuud möödunud. Ega asjata ju ei öelda, et liikumine annab energiat juurde ja viimased 5,5 kuud on saanud lisaks trennis käimisele liikuda ikka nii korralikult, et selle suure liikumise käigus on ka veel aastavahetusel väga väike olnud tüdruk juba päris suureks saanud!


Aga võistlused ootavad ees - juba sel laupäeval toimub rattamaraton Ruilas ja sealt 2 nädalat edasi rullimaraton Tabasalus, kus lubas oma pealtvaataja-debüüdi teha ka ülaltoodud pildil olev tüdruk :)

Esimeselt paarilt võistluselt ei oota suurt midagi - plaan on esimesed kilomeetrid võtta väga rahulikult ja siis hakata vaikselt tempot juurde panema, mis võiks ideaalis kesta kuni finishini välja. Kas ka kestab, see selgub juba rajal. Igatahes ootan nii rulli- kui rattavõistlusi suure huviga - eelkõige saab oma sõite võrrelda iseenda möödunud aasta tulemustega ja vaadata, kas vahepealse 8 kuuga on loodetud väike areng toimunud. 

No comments: