Thursday, December 10, 2015

16 nädalat, 2 päeva ja 19 tundi ...

Aitab alkoholiteemast küll selleks korraks. Kuigi alkohol pidi organismist lõplikult kaduma ehk täielik "puhastmine" toimuma 1 aastaga, tundub mulle, et ka ligi 2 kuuga on saavutatud isiklikult nii võimas efekt, et võib hakata suuremaid plaane seadma aastaks 2016. Jookseb ikkagi mul isiklikult ju 42. eluaasta ja seda maagilist maratoninumbri-eluaastat peab ju vääriliselt läbi viima.

Tänaste plaanide kohaselt algab järgmine rulluisu-võistlushooaeg minu jaoks 3. aprillil 2016 Berliinis poolmaratoniga - sinna jääb praegusest hetkest 16 nädalat, 2 päeva ja 19 tundi. Olles Berliinis korra maratoni sõitnud (2014.a. septembris) on päris hästi ka ette teada, mis ees ootab - lihtne transpordiskeem lennujaamast kesklinna hotelli; lihtne liikumine metroodega mööda linna; suure osalejate arvuga rulluisuvõistlus, palju pealtvaatajaid, äge linn, ...

2014 - enne starti

Loodame, et vähemalt märtsi algusest saaks hakata rullidega sõitma. Praegune ilmapilt ja prognoosid suurt talve ei luba - sobib rulluisutajatele.

Rohkem infot Berliini rulluisu poolmaratoni kohta leiab huviline SIIT

2 comments:

heikkik said...

see tähendab, et tuleb vähemalt üks maraton joosta, ei muud:) väärt algatus muidugi see numbritega mängimine.

Andres said...

Jah, tuleb. Rulluisumaraton ei anna ju ka õiget maratoni mõõtu välja, sest selle läbimine käib kiirelt ja nt 6 kuulise võistlusperioodi jooksul võib vabalt 15 rullimaratoni 100% pingutusega ära teha.