Friday, December 4, 2015

Kuidas on mõjunud programm "No alcohol" sportlikule vormile?

Nii umbes 1,5 kuud hakkab juba täis saama alkoholivaba perioodi. Ja peab ütlema, et mulle hakkab see periood aina rohkem ja rohkem meeldima. Aga kuidas on olnud mõjud sportlikule vormile?

Kui esimese kuu jooksul ei saanud spordi poole pealt midagi aru, et oleks paremaks muutunud, siis nüüd hakkas juba natuke tunda andma esimese asjana, et taastumine on paremaks (s.t. kiiremaks) läinud. Seda tunnetan eelkõige läbi selle, et kuna trennid toimuvad reeglina tööajal, siis peale trenni tuleb tööle tagasi tulla ja enam pole ammu esinenud sellist olukorda, et ei jõuaks tööd teha peale trenni.

Trennid on läinud kuidagi iseenesest pikemaks ja neid on ka nädala lõikes juurde tulnud. Kui kokku arvutan, saan nädalaseks keskmiseks trennitundide arvuks 8 - sellest 6 tundi on vastupidavuse arendamise trennid ja 2 tundi jõutrennid. See 8 pole ka muidugi mingi eriline näitaja, aga on suurem kui on mul varasemalt olnud.


Mida veel positiivset spordi osas? Viimase nädala positiivseim uudis on, et Eesti parimad rulluisutajad näitasid tradistsioonilselt häid tulemusi möödunud nädalavahetusel Hiinas toimunud Wuyishan`i rulluisumaratonil. 

No comments: