Sunday, January 24, 2016

23 - 24.01.2016

Nädalavahetus algas laupäeva hommikul paralleelselt kahe live-ülekande jälgimisega: Viru suusamaraton ja Monte-Carlo ralli.

Viru maratoni jälgisin paralleelselt Postimehe otseülekande ja live-tulemuste vahendusel ning tähelepanu oli mõistagi esimesel grupil, kus sõitis teiste hulgas ka Eesti parim rulluisutaja. Kaasaelaja mõttes oli tegemist huvitava võistlusega, kahju, et tehniline probleem rikkus Eesti parima rulluisutaja kindla esikuuiku koha. Aga ka 14-s koht pole paha, vähemalt minu meelest.

Rallis oli seekord algusest peale kindel tunne, et meie ekipaaž sõidab lõpuni ning nö. rahulikus tempos seda tehtigi ja 7-s koht saadi. Ootame juba huviga 2,5 nädala pärast algavat Rootsi rallit.

Enda peamine sportlik etteaste oli eile õhtul jõusaalis. Tegemist oli jaanuarikuu kõige raskema trenniga - 12 trenažööri - järjest jalad, kõht, selg, ülakeha; iga trenažööriga seeriad 4x14. Mida lõpupoole trenniga jõudsin, seda raskemaks läks ja tuleb tunnistada, et päris lõpuni ei jõudnudki. Viimased kaks trenažööri said tehtud seeriatega 2x12. Jõud sai otsa selleks korraks.

Täna veel korralik lumelükkamine, mis on samuti vähemalt keskmise raskusega jõusaalis rassimise eest ning homme hommikul alustan saalis rattasõiduga natuke enne kella 8-t.

Algaval nädalal ootab meid see ilus linn:

4 comments:

Uisk said...


Tegeled küll rulluisutamisega, aga kas talvel jää peale ei tõmba? Ka talvel korraldatakse uisu võistluseid.

Andres said...

Aina rohkem on hakanud huvi tekkima. Kusjuures eelmisel nädalal hakkasin juba vaatama, milliseid harrastaja uiske müügil on.

Palju aastaid tagasi sai jää peal päris palju sõidetud

heikkik said...

riia:)

Andres said...

Riia ikka, lemmiklinn lähiregioonis :)