Wednesday, March 23, 2016

23.03.16 Peab vist spordiradadele tagasi pöörduma?

Viimasest postitusest on möödunud ca 50 päeva ning tagasi vaadates võib öelda, et suurem osa sellest 50 päeva on tööd, palju tööd tehtud. Trenni seevastu ei olegi peaaegu jõudnud - keskmiselt 2 korda nädalas trennisaali sattumist ei anna mingit trenni mõõtu välja.

Tööperiood on iseenesest olnud produktiivne, üks edukamaid mis mul kunagi üldse olnud on - sest kõik need 7 nädalat ongi saanud keskenduda ainult töö tegemisele ja mitte millegile muule. Juurde on saadud mitmeid äris väga kõrgelt läbi löönud koostööpartnereid, tehtud on tulevaste tööde osas mitmeid häid kokkuleppeid ja reaalselt käima tõmmatud ka üks uus ettevõte - One Eleven OÜ. Kusjuures ettevõtte nimi on tuletatud otseselt ühest suurest ja osalisele väga edukast ja meeldejäävast spordisündmusest.


Kui nüüd päris aus olla, siis olen sellest 50 päevast ehk seitsmest viimasest nädalast nii väsinud, et õhtuti töölt koju jõudes ei jõua üheski küsimuses enam eriti kaasa rääkida, vaidlemisest rääkimata :) Ning tundub, et tuleb poolvägisi hakata tööpäevi 1-1,5 tundi lühemaks tegema ja seda aega jälle spordirajal kulutama. Sest kuigi tööalaselt on megaedukad 7 nädalat olnud, siis enesetunne on täna megakehv - aeg uuteks väikesteks muutusteka on kätte jõudnud. Sest kui samamoodi edasi lasta, siis ma ei tahagi teada, mis tunne 7 nädala pärast oleks :)

2 comments:

Anonymous said...

Surilinal taskuid ei ole....
Tasakaal peaks rullimehele teada termin olema?

Andres said...

Rullirajal on tasakaalu hoidmine lihtne...