Tuesday, February 2, 2016

02.02.2016

Tavaliselt tundub elu pigem ebaõiglane - teed kõvasti tööd, aga palk tundub liiga väike; mõtled pingsalt, aga piisavalt head mõtet ei tule; teed korralikult trenni, aga tulemus ei ole päris see mis loodetud. Aga teinekord võib juhtuda ka vastupidine - nagu ei teegi otseselt midagi, aga tulemus ületab kõvasti ootusi.

Täpselt selline asi eelmisel reedel vahemikus 11.30 - 12.30 juhtuski - nagu ei teinudki otseselt midagi erilist, aga ühe tunni jooksul said selgeks mitu ideed, mis olid tükk aega peas olnud, aga ju siis ei olnud piisavalt küpsed, et veel valmis olla. Ja need ideed on vägevad, võiks isegi öelda, et natuke revolutsioonilised. Ning mis veel olulisem, praktikas rakendatavad.

Ideed, mis lõpuks tekkisid, vajavad muidugi tööd, et praktikas realiseeruda. Ja töö nõuab aega. Nagu on keegi kuulsatest ettevõtjatest kunagi ka öelnud - kui ajada korralikku ära, ei saa ettevõtja tööpäev väga palju varem kui kella 20.00 paiku lõppeda.

Vägevate ideede realiseerimiseks "lähen nüüd tööle" - mõneks ajaks. Vaatame, mis välja tuleb kui pühendada kogu energia ühele tegevusele.

Kui peaks juhtuma, et kunagi veel "töölt tagasi tulen", siis kirjutan jälle ka sporditeemadel.


No comments: