Wednesday, May 4, 2016

Meie aasta Golden Clubis

4. mail sai minul ja trennikaaslasel Andresel täis aasta aega jõusaali treeningut Golden Clubis. Eelnevalt olime umbes pool aastat käinud Sparta jõusaalis. Enne Golden Clubi tundus minule Sparta üpris okei, ehkki oli tavaliselt ülerahvastatud ning seal polnud eriti õhku.
Kuid tuli mõte proovida midagi muud, niiet seadsime suuna Eesti parima jõusaali poole. Seal olles ei olnud enam kahtlust, et tuleb jõusaali vahetada.
Esmased muljed Golden Clubist olid - vau, nii suur, nii puhas, avar, inimtühi, nii palju õhku..
Ja mis peamine - mõlemas seinas on maast laeni aknad! Minu arvates on see trenni tehes päris oluline tegur, sest päris kammitsev ning ahistav tunne on pingutades tühja valget seina jõllitada. Pikaaegne pingutus ning tavaline liikumatu sein tekitavad kergelt hullumaja tunde :)
Golden Clubis on vaade hea. Eriti mõnus oli talvel trenni teha - vaikne muusika tagataustal (mitte üürgamas nagu Spartas), mõni üksik inimene vaikselt omi asju ajamas jõusaalis ning ilus pehme valge lumesadu.
Tekkis tunne nagu oleks suvises ruumis ja teiselpool dimensiooni asub see vastik külmus.

Kangelane Spartas

... ja Golden Clubis

Seltskond on minu meelest väga oluline trenni tegemisel. Treeningkaaslasest ma ei hakkagi rääkima - ta on nagunii super - aga need teised inimesed, kes on nö "tagataustal". Spartas oli tihti kuulda ennastunustavat lärmamist, aga siiamaani Golden Clubis midagi sellist ma kuulnud ei ole. Kõik on lahked ja viisakad.
Olen juhtunud olema jõusaalis ka "trenni tipptunni" ajal ehk siis 5, 6 paiku õhtul. Üllatus on olnud meeldiv - inimesi on natuke rohkem kui paar-kolm tükki, aga kõiki soovitud masinaid olen saanud kasutada probleemideta.
Minu jaoks on steriilsus ja puhtus võtmeküsimused igal pool. Kui need ei ole korras, on pahasti. Spartas tekitasid pikad juuksekarvad äravoolutorude juures õudusevärinaid. Arvatavasti oli see probleem ainult naiste riietusruumides ja suure hulga inimeste tõttu, aga siiski..

Spartas treeninguid alustades rääkis trennikaaslane, et kõige tähtsam on alguses saada jalad tugevaks. Kui jalad on nõrgad, ei saa ka loota, et ülejäänud keha jaksaks raskustega toime tulla. Kõik on siiamaani õige olnud ning saan kindlalt öelda, et mu jalad on selle pooleteiseaastaga väga palju tugevamaks muutunud :)

Mida saan veel Golden Clubi juures kiita? Seal on suurepärane saun ning vahel peale jõusaalis käimist saab seal ka privaatselt mõnuleda, sest mitte kedagi pole peale minu. Mõnus!

4. mail tähistasime aastat Golden Clubis pidulikult koogi ja kohviga ;)
Blogipostituse autor: Triinu K.

2 comments:

Unknown said...

Meie täname ja soovime Sulle veelgi ilusamat järgmist aastat!!! Eks hea klubi teevad ikka head kliendid ;)

Andres said...

Mina omalt poolt veel lisaks, et kui blogiloos oli välja toodud, et Golden Clubis on muuhulgas ka seepärast hea treenida, et saalis on vähe treenijaid korraga, siis see vähe tähendab pigem seda, et võrdluses eelmise jõusaaliga kus käisime, on vähe ja puudub ülerahvastatus.
Täiesti tühjas saalis oleme ka jah paar korda treenida saanud - see on olnud näiteks vahest talvel pühapäeva hommikuti kell 9-11.
Mis teeb veel Golden Clubi jõusaalis treenimise meeldivaks, on sõbralikud treenerid jõusaalis. Seda ei ole kohanud spordiklubides just väga tihti, et treenerid kõigile trenijatele jõusaali sisenedes "tere" ütlevad.