Friday, June 10, 2016

Kehvad uudised

Enam-vähem üleöö on selgunud, et pean saama igas mõttes tippvormi juba natuke vähem kui 3 kuu pärast ehk siis täpsemalt 3. septembriks sel aastal. Eks kõige huvitavamad asjad juhtuvadki ju elus ilma pikalt ette teatamata ja ootamatult. Nii ka selle suure väljakutsega, milleks ettevalmistused algasid juba kuu aega tagasi ja koguvad aina tuure juurde ning saavad täishoo sisse septembri alguses.

Ei, tegemist ei ole sellega, et tahaksin mõnel jooksu- või rullivõistlusel isiklikku rekordit joosta/sõita, kuigi ka sellised saavutused pakuks kindlasti rõõmu. Need tegevused, mis ees seisavad on natuke keerulisemad kui isiklike rekordite püstitamine rulluisumaratonidel ja seetõttu ka igas mõttes tippvorm saavutada tuleb.

Tänane seis vormi osas on kehv. Olles olnud sel sügisel-talvel lõpmatu arv kordi haige, on trennitegemine jäänud vägagi tagasihoidlikuks ja füüsilise poole pealt saab täna välja tuua, et joosta suudaksin järjest rahulikus tempos kõigest 25-30 km, rulluisumaratoni läbimise vorm peaks olema kusagil 1 tunni ja 40 minuti kandis ning jõusaalis veel 100 kilo üles tõsta ei jõua. Ja kuna füüsiline vorm on tagasihoidlikku laadi, pole ka nö. vaimne vorm väga kiita olnud viimastel kuudel - tööd on küll omajagu kontoris tehtud, aga tulemused võiksid olla paremad.

Milline näeb välja tippvorm septembri alguses, saab selgeks selleks ajaks. Saab teha võrdluse arvestades tänast seisu. Panen järgmise 3 kuu jooksul siia võimalikult palju kirja, et kui kunagi peaks jälle tekkima vajadus "3 kuuga trollijuhiks" saada, siis on teada, mida selleks tegema peab :)






No comments: