Sunday, December 18, 2016

Olen maratonil kirjas - 03.06.2017

Uute asjade tegemisega on ikka nii, et tuleb aega varuda ja pigem ikka rohkem kui esialgu on planeeritud. Täpselt nii on olnud ka Rakvere Rulluisufestivali ettevalmistamisel. Kuigi kõik ürituse eestvedajad on ka varasemalt üht-teist korraldanud, on ettenägematuid asju tulnud viimaste kuude jooksul mitmeid. Aga nüüd on ettevalmistus jõudnud nii kaugele, et:

- siin on koduleht: rull.ee
- esimesed registreerimised on tehtud (iseennast panin lehe testimise käigus kirja maratonile ja järelikult tuleb siis olla valmis 41,5 km sõitmiseks);
- korraldajad on valmis ürituse korraldamiseks vähemalt 600 osalejale;
- lisaks muudele üldlevinud keeltele tuleb rull.ee koduleht ka lätikeelne - on ju meie lõunanaabrid teada-tuntud suured huvilised Eestis toimuvate rulluisuvõistluste osas.

Kui keegi soovib teada kui pikalt tuleb korralduse poolelt linnamaratoni ette planeerima hakata, siis saan öelda, et see kolmapäev veetsime pool päeva Narvas, sõitsime kogu linna risti-põiki läbi ja valisime välja trassi, kus soovime 2018.a. suvel läbi viia Narva linna suurejoonelise rulluisuvõistluse - seega, tegevustega tuleb tehnilisel alal kus oluline on muuhulgas ka asfaldi kvaliteet, alustada ca 1,5 aastat enne üritust ennast.

Üks lahedamaid finišeid Eesti rullimaratonidelt -
Rapla, 2014 kevad

No comments: