Thursday, April 6, 2017

Et elu oleks huvitavam ...

... tuleb see ise huvitavaks elada.

Kui ühes tuntud blogis arutletakse täna selle üle kas harrastusratturi litsents 10 € on ikka mõttekas kulutus, siis mina tegin täna õhtul, et elu ikka huvitavam oleks, kihlveo Tartu rulluisumaratoni 21,1 km distantsi peale ühe ettevõtjaga, kes on sellel võistlusel osalejatest ilmselt ettevõtlusvaldkonnas kõige kõvem tegija.

Miks? Peamine põhjus, et oleks suurem motivatsioon vormi saada ja teiseks, et oleks huvitavam valmistuda.

Kihlvedu sai tehtud piisava suurusega, et oleks mille nimel pingutada, samas ka mitte nii suur, et isiklikku eelarvesse tohutu augu lööks.

Kas keegi julgeb pakkuda kui mitu korda ületab sõlmitud kihlveo summa harrastusratturi litsentsi hinda? Täpseimale pakkujale teen välja osalemise Rakvere Rulluisufestivali vabalt valitud distantsil.

Sarnaselt me loodetavasti Tartus 20. augustil kihutame
võidu peale :)

11 comments:

Priit Pullerits said...

50 korda.

Andres said...

Liiga tagasihoidlik pakkumine

A7K said...

80

Andres said...

Õige vastus jääb vahemikku 51 - 500. Pakkuda saab kuni pühapäeva õhtul kella 24.00-ni, siis teen õige tulemuse teatavaks, et esmaspäeval saaks oma ootel oleva Berlini võistluse loo ära avaldada.

Tanza said...

101

heikkik said...

150

Anonymous1 said...

450

Andres said...

Endiselt jäävad kõik pakkumised natuke kaugele õigest vastusest :)

Andres said...

Õige vastus on 300. Kõige täpsemalt vastanud - heikkik ja Anonymous1 - palun kirjutada mulle andreskeba@hotmail.com, et saaksin teile vormistada tasuta pääsmed Rakvere Rulluisufestivali (rull.ee) vabalt valitud distantsile

heikkik said...

Ma tänan! Kuna mul rulluiske ei ole ja pakkusin lihtsalt sportlikust huvist, siis ma loovutan oma kohe hea meelega kellelegi, kel seda palju rohkem vaja on.

Andres said...

Kahju! Kõigi eelduste kohaselt saab küll kohapeal ka tasuta rulle laenutada rullibuss.ee kaasabil, aga kui enne sõitnud ei ole, siis sinna linnarajale ei ole hea esimeseks sõiduks ka kohe minna