Wednesday, May 31, 2017

Grande finale juba sel laupäeval

Sellest saab nüüd natuke rohkem kui aasta. Ühel reedesel päeval, 13. mail, kell 13.00 aastal 2016 tekkis korraga ühel inimesel ja minul meie endi arust vägev idee - teha meie rulluisukalendrisse juurde üks lahe võistlus - tõeline linnasõit atraktiivses kohas, mis oleks lisaks võistlejatele huvitav ka pealtvaatajate jaoks.

Varsti peale idee tekkimist tutvustasime oma mõtteid kolmandale inimesele ja juba 16. mai pärastlõunal algaski ettevalmistus, et 2017.a. kalendris oleks juures üks rulluisuvõistlus ja seda Rakveres.

Hoovõtt oli pikk ja ega alguses kohe õiget minekut ei tekkinudki, aga augusti keskpaigaks oli meil omavahel korraldajatega kõik niipalju paigas, et julgesime oma ideega minna Rakvere linnavalitsusse. Vastuvõtt linnajuhtide poolt oli isegi üllatavalt positiivne ning tagantjärgi saabki öelda et kui linnavalitsuse ruumidest väljusime ja autoga veelkord tulevase võistlusraja läbi sõitsime, saidki sealsamas kohe olulised otsused tehtud - võistlust korraldava MTÜ loomine, liiklusskeemi tellimine, keskväljaku kujundamine võistluspäevaks, ... Ühesõnaga - töö hakkas pihta. Õnneks me ei teadnud keegi ette kui palju tööd tegelikkuses ees ootab et kõik vajalikud süsteemid hästi tööle saada - alates atraktiivse kodulehe loomisest ja registreerimissüsteemist kuni selleni välja et uuele, esimest korda toimuvale üritusele ka suur hulk rulluisutajaid tee leiaks.

Igatahes olime 2017.a. märtsikuuks jõudnud seisu kus palusime korraldustoimkonnaga liituda veel kahel inimesel, kelledest ühel on pikaajaline ürituste korraldamise kogemus ning võibki öelda et aprillist alates on kogu korraldamine läinud professionaalsemaks ja kõigil korraldajatel on ka tuju igapäevaselt märgatavalt parem kui see oli veel talvekuudel :)

Aga kokkuvõttes oleme jõudnud tänasesse päeva - 31. mai õhtusse ja Rakvere Rulluisufestivali esimese ürituseni - reedeõhtuse Rakvere Night Skate`ni - on jäänud täpselt 2 ööpäeva ning põhivõistlusteni laupäeval juba alla 3 ööpäeva. Korraldajad on ürituseks valmis, kõigil täpselt teada mida tegema peab ning valmis nii reede kui laupäev Rakvere keskväljakul non-stop tegutsema peaaegu ööpäevaringselt.

Kes need kõik eeltoodud korraldustoimkonna liikmed on ja mida Rakvere Rulluisufestival endast täpsemalt kujutab - selle info saab kõik kätte aadressilt ww.rull.ee

Kohtumiseni Rakveres!

2 comments:

Fotostuudio Tallinnas said...

Edu ja jaksu!

Andres said...

Tänan!