Friday, June 9, 2017

72

Eelmine nädal osutus kokkuvõttes väga väsitavaks. Mitmepäevase võistluse korraldamine, lühikesed ööd, nädalavahetuse jooksul 2 starti - aga enne seda kolmapäeva ei saanudki aru, et väga suurt väsimust oleks kuid kolmapäevases trennis Lillepi pargi ringidel kui läksin plaaniga sõita 20 km, realiseerus plaanist vaid natuke üle poole - 12,5 km ja sedagi raskelt. No tõusudel oli nii raske, et üldse edasi ei liikunud. Kokkuvõttes 12,5 km läbimise aeg 36.17.

Täna õhtul saab jälle rullid alla panna - vaatame, kas tuleb kergem veeremine või sama raske nagu 2 päeva tagasi. Aga ülehomme on käes järjekordse võistluse kord - Tabasalu rulluisumaraton (minul muidugi poolmaraton). Hea on see, et ilmad on lõpuks muutunud rulluisutamisele sobivateks ja ei tule enam ette olukordi nagu täpselt nädal tagasi Rakveres kui +6 kraadi juures tundus kõige õigem riietus uisutamisel talvejope :)

Tabasalu rulluisumaratonil olen käinud kaks aastat tagasi. Siis toimus võistlus maanteel edasi-tagasi sõiduna ja tuul oli tugev. Seekordne sõit tuleb erinev - rada kulgeb Tabasalu aleviku vahel väiksemal ringil - ja loodetavasti toob see ka mõned pealtvaatajad raja äärde.

Distants 21 km - ise ennustan oma ajaks 54 minutit. Pühapäeval peale lõunat on näha kui täpne seekordne ennustus on!

2015
PS. Lugesin kokku - eesootav start on minul läbi aastate Rullituuri raames viieteistkümnes!

No comments: