Thursday, June 15, 2017

Mis ootab ees nädalavahetusel Ostravas, rulluisutamise MK-etapil?

Juba homme lõunal alustame väikse seltskonnaga kauaoodatud reisi rulluisutamise MK-etapile Tšehhi, Ostravasse. Ostrava on traditsiooniline koht, kus Eesti parimad rulluisutajad on viimastel aastatel oma võimeid võrrelnud maailma paremikku kuuluvate uisutajatega ja nii ka seekord - vähemalt 1 meie tippudest on stardis.

Kui 2014.a. Ostravas käisime, siis millegipärast sai reisimiseks valitud väikebuss. Reisi pikkus Tallinn-Ostrava oli 15 tundi. Peale seda reisi ei ole enam olnud soovi sellist laadi reise ette võtta ja nii ka seekord lendame marsruudil Tallinn-Vilnius-Warssawi. Warssawis ootab meid rendiauto ja sõidame sealt edasi 4 tundi autoga ning olemegi tuttavas kohas, Ostrava Park Inn hotellis kohal, mis on ühtlasi ka MK-etapil osalevate sportlaste ametlik peatumispaik.

Laupäeval siis põhipäev - pealelõunane MK-etapp ja minul kell 16:00 Open Race. Täna tuli isegi kinnitus, et olen võistlusel kirjas:

Participant Keba, Andres was registered,
serial: LifeInLine Tour 2017,
race: WIC Ostrava 17.6.2017,
distance:
10 km OPEN from START at 16:00

Tegemist on tugevuselt II stardiga MK-etapi programmis.

Ilmaprognoos ei ole hea ja on arvestatav tõenäosus et lisaks jahedale ja tugeva tuulega ilmale sajab ka vihma. Aga selleks oleme valmis! Uhiuued, täna ostetud vihmarattad reisivad samuti Ostravasse:


Pühapäeva hommikul alustame juba tagasiteed ja õhtuks kodus.

Vot selline nädalavahetus ootab ees!

No comments: