Sunday, September 10, 2017

10.09.2017

Tegelikult oleksin pidanud algse plaani järgi sõitma rulluisumaratoni täna Šveitsis, Engadinis, mägedes. Tegemist ikkagi Swiss Skate Touri finaaletapiga ja koht ka looduslikult väga ilus. Kuid mitmetel põhjustel jäi see reis ette võtmata, neist kõige tagasihoidlikum oli see, et septembris võib sealkandis ilm olla rulluisutamiseks mitte väga sobiv. Ning vaadates täna hommikul Engadini maratoni ülekannet, siis nii oligi - temperatuur +1 kraadi, lörtsisadu, kõik märg ja külm. Ja selle maratoni eripära on ju veel see, et laskumistel lähevad kiirused kuni 90 km/h - märja asfaldiga nõuab see päris head uisuvalitsemist ... ja julgust. Kuid ikkagi on natuke kahju, et tänane maraton Engadinis jäi minu poolt läbimata, see oleks kauaks meelde jäänud.

Positiivne on see, et Engadini-teemal pole kaua mõtet heietada, sest juba 13 päeva pärast toimub Berliinis iga-aastane nö. aasta sündmus rulluisutajate jaoks - Berliini rulluisumaraton. Traditsiooniline võistluseelne kiri Berliinist on samuti käes:

Dear Andres Keba, 

Are you ready for #beatberlin42? 

We are delighted to send you the last information for your personal BMW BERLIN-MARATHON 2017 adventure

Mis siis ikka - natuke alla 2 nädala veel aega ja lähemegi tervelt neljaks päevaks Berliini, et ühelt poolt jätkata jalgratastel linna avastamist ja teiselt poolt sõita võimalikult kiirelt läbi Berliini rulluisumaraton!

Berliin 2014

No comments: