Sunday, December 17, 2017

Finiš?

Kui 3 kuud tagasi, laupäeva 16 septembri varahommikul Tallinnast Brüsselisse lendasin, ei oleks küll osanud kuidagi ette arvata, milliseks kujunevad järgmised 3 kuud. Sel hetkel tundus kõik sportlike tegemiste poolt vaadatuna veel ilus - suve lõpus oli saanud piisavalt harjutada rulluisutamist, nädala pärast ootas ees Berliini rulluisumaraton, sügiseks olid omad sportlikud plaanid välja mõeldud, ... ühesõnaga pidi tulema rahulik töine-sportlik sügis koduses Viimsis.

Aga läks hoopis teistmoodi - jah, Brüsselile järgnes nädal hiljem planeeritud Berliini-reis, aga peale seda tulid järjest sõidud sellistesse paikadesse nagu Riia, Ventspils, Kiiev, uuesti Brüssel, Vilnius, Pariis, Sofia, Istanbul, Viin ja lõpetuseks veel 5 päeva Kuressaares. Selge on ka see, et need ei olnud mitte treeninglaagrid Euroopa erinevates paikades vaid tööreisid :)

Ja trenni poolelt - mis on vahepeal toimunud? Viimase 3 kuu jooksul on toimunud täpselt 1 trenn ja see oli 23 septembril Berliini rulluisumaratonil, kus õnnestus veel isiklik rekord sõita maratonidistantsil.

Seega olen ka endalt viimaste kuude jooksul mitmeid kordi küsinud - kas 23 septembril Berliinis oligi siis viimane finiš?


No comments: