Thursday, December 28, 2017

2017.a. parimate hetkede TOP 3

Lõppev 2017.a. on üks omapärane aasta olnud - on olnud palju head ja meeldejäävat, on olnud ka mitmeid omapäraseid juhtumisi ja ka tegevusi, mis oleks võinud tunduvalt paremini minna. Ning kõik selle võtangi nüüd selles ja kahes järgmises postituses kokku - alustan TOP 3 positiivsete hetkedega, järgmine postitus tuleb TOP 3 negatiivset hetke ja kolmandas jutus saavad kirja pandud TOP 3 omapärasest juhtumist aastal 2017. Aga alustame siis kõige positiivsemate spordiga seotud hetkede/ sündmuste/ juhtumitega.

1. Vaieldamatu esikoht kuulub aastal 2017 Rakvere Rulluisufestivali korraldamisele. Tegemist oli minu jaoks esimese suurema võistluse korraldamisega väikese korraldusmeeskonnaga (4 inimest) ja arvestades ürituse keerukust (linnaliikluse sulgemine 4-5 tunniks, asfaldi kvaliteedi tagamine "viimasel minutil", viimaste piirdeaedade õigesse kohta paigaldamine vaid mõned minutid enne starti jne jne) ning osalejatelt saadud valdavalt väga positiivset tagasisidet (välja arvatud 2-3 M50 vanuseklassi võistlejat) siis saab Rakvere Rulluisufestivali korraldaja jaoks kokku võtta kui üle ootuste hästi õnnestunud ürituse, mis jääb positiivse sündmusena väga-väga kauaks meelde!




2. Ostrava MK-etapp rulluisutamises. Täpselt kaks nädalat peale Rakvere Rulluisufestivali toimus Tšehhis Ostravas rulluisutamise MK-etapp, mille raames ka nagu alati fitness-sõit 10 km. Ilm oli nii vilets kui suvel üldse olla saab - 10-12 kraadi sooja, tugev tuul, tugev vihm. Esimest korda elus kasutasin vihmarattaid, mis "pidasid" asfaldil nii hästi et ei saanudki aru nagu asfalt läbimärg oleks. Sõit ise kulges algusest lõpuni tõusvas joones, pingutasin nii nagu "torust tuli" ja lõpetasin nii oma läbi aegade parima ajaga Ostravas (kuigi rada oli vaieldamatult läbi aegade aeglaseim vihma tõttu) kui ka oma vanuseklassi poodiumil. Võib uhkusega öelda, et olen Tšehhi Inline Cupil jõudnud poodiumile :)





3. Pärnu rulluisumaratoni esimene ring. Paar nädalat peale Ostrava-sõitu toimus Pärnu rulluisumaraton. Läksin oma sõitu poolmaratonil sõitma teistsuguse taktikaga kui tavaliselt - et ei alusta mitte tasa ja targu vaid hakkan kohe kiirelt sõitma. Ja hakkasingi ning väga äge oli - sai sõita koos nendega kellele pole kunagi järele jõudnud. See kiiruse-tunne on siiamaani, veel pool aastat hiljem selgelt meeles ja kuigi juba teisel ringil tõmbasin ennast kinni, on hea meel, et selline teistsugune sõit tehtud sai - hoopis teistsugune kogemus ja hea motivatsioon tulevikuks!

Peale Pärnut ostsin maanteeratta, et järgmisteks rullivõistlusteks
veel kvaliteetsemalt harjutada saaks

No comments: