Thursday, January 4, 2018

2017.a. suurimate ebaõnnestumiste TOP3

Ja ongi käes viimase 2017 aastat puudutava loo aeg - suurimad ebaõnnestumised ja möödapanekud minu poolt spordiradadel.

Nr. 1 - keset suve kahel korral (juuli, august) Käärikul spordilaagrites käimine. Iseenesest oli Käärikul väga lahe - ilmad olid ilusad, äge oli mägedes rullitada, kõik elamine-olemine Kääriku spordibaasis tip-top, aga üks suur miinus - olles harjunud harjutama siledal maal, "tapsid" need laagrid nii ära, et uuesti hakkasin sõita jõudma alles septembris.

Käärikule tuleks muidugi minna ka tulevikus treenima, aga õigematel aegadel -aprill-mai ja kohe peale jaanipäeva, et oleks peale laagreid aega korralikult välja puhata enne kui järgmised võistlused peale tulevad.

Käärikul järve ääres

Nr. 2 - Jõgeva rulluisumaraton. Kääriku spordilaagrist oli nädal möödas kui tuli Jõgeval sõita. Kui enne võistlust oli tunne veel hea kerge, siis juba kusagil 3-4 km-l oli aru saada, et kõige mõistlikum otsus on katkestamine - nii ebameeldivalt raske oli, et ei olnud mingit tahtmist edasi sõita. Energia oli nii otsas kui otsas annab olla ja ainuke mõte oli, et uisud jalast - autosse - koju tagasi.

Jõgeva - stardilaskumine

Nr. 3 - mõtlesin mis ma mõtlesin, aga rohkem suuri ebaõnnestumisi meelde ei tulnudki, nii et jäämegi nende kahe suurema "ämbri" juurde pidama ja loodan, et 2018.a. kohta äkki ei saagi sellist lugu kirjutada :)

Aga järgmises loos saabki juba keskenduda alanud aastale - millised võistlused esialgses plaanis on ja milliseid aegasid ise ootan.



No comments: