Wednesday, January 24, 2018

Hakkaks jälle trenni tegema?

Viimasest sportlikust liigutamisest mis toimus Berliinis septembri lõpus, sai eile mööda täpselt 4 kuud. Kui sügisel peale rulluisuhooaja lõppemist mõtlesin mitut varianti alates sellest et rohkem üldse mitte trenni teha ega ammugi võistlustel osaleda kuni selleni, et teha pooleaastane paus, siis tänaseks hakkab trenniisu tagasi tulema. 4 kuud on ikkagi päris pikk aeg, et aru saada, kas on veel tahtmist teha või mitte.

Seega siis - tahtmine on vaikselt tagasi tulemas. Üks mis selge - suusatama küll ei lähe :) Suusatatud sai nooremana nii palju, et kui kuuled kusagil sõna "suusatamine", siis kaasa toob see 0 emotsiooni. Elaks veel mõnes looduslikult kaunis kohas Lõuna-Eestis oleks olukord ka võibolla teine, aga enda kodukandi Pirita rajale ei tõmbaks isegi siis kui keegi peale maksaks selle tegevuse eest.

Rulluisutada ka veel ei saa, nii poolteist kuud on aega, jooksmine tundub ka mõttetu ajaviide kui tahta kevadest sügiseni asjalikke tulemusi välja sõita rulluiskudel või jalgrattaga. Jääbki üle ainult üks variant siin meie kliimas - siirduda järgmiseks kaheks kuuks nendel päevadel kui kodus olen jõusaali rattaga sõitma või muid kasulikke harjutusi tegema - ja ootama et kevad võimalikult kiirelt juba tuleks!

Suvi Käärikul
Ja nii ongi, et paralleelselt peatse kohvrite pakkimisega minu ümbermaailmareisi esimeste sihtkohtade Strasbourgi ja Offenburgi jaoks tuleb ka trenniasjad spordikotti panna ja juba paari päeva pärast, reede hommikul, sammud jälle trennisaali poole seada.

No comments: