Sunday, January 21, 2018

Samaaegselt algab teinegi ümbermaailmareis

Kui eelmises postituses oli juttu lähemate aastate spordialasest eesmärgist läbida maratone võimalikult paljudes erinevates riikides ja linnades, siis tegelikult on ju asi veel huvitavam - tööalaselt on juba alates möödunud aasta suve lõpust analoogse missiooniga starditud ja viimase 4 kuu jooksul käidud asju ajamas-ringi vaatamas Brüsselis, Riias, Ventspilsis, Kiievis, Vilniuses, Pariisis, Sofias ja Istanbulis ning pikalt on ette valmistatud minekuid Iraani, Boliiviasse ja Uruguaisse.

Siinkohal oleks vist sobilik pöörduda tagasi eesmärkide püstitamise juurde. Täpselt aasta tagasi - möödunud aasta jaanuaris püstitasin meie ettevõttele BestEnergy OÜ ühe geograafilise eesmärgi ja see kõlas nii: "... ja laieneksime lõpuks geograafilises mõttes ka Lätist kaugemale" Eesmärk oli tagasihoidlik, aga sai kuhjaga täidetud ning kui sai hakatud mõtlema 2018.a. ja järgmiste aastate eesmärkide peale, ega siis saa ju enam mõelda tagasihoidlikumalt kui "kogu maailm"

Ja nii saabki olema, et kui nädala sees toimub tööalane maailma avastamine, siis nädalavahetused on puhtalt spordi päralt ja hakkavad käima kahe tegevuse - energeetika + maratonid - põhised ringirändamised.

Start saab olema 30. jaanuari hommikul Tallinna Lennujaamas ja esimene selle aasta sihtkoht on Strasbourg Prantsusmaal. Kuigi mulle jubedalt meeldib ka üksinda igale poole reisida, tulevad päris paljud reisid 1-3 kaaslasega - ega ei saa ju kade olla ja ainult enda peale mõelda :)

Jooksvad pildid-videod tulevad sellisel kanalil: ÜMBERMAAILMAREIS

Päikeseline sügishommik Brüsselis

3 comments:

Anonymous said...

Kas oled ka arvutanud palju sellised ümbermaailma reisimised maksma lähevad?

Andres said...

Umbkaudset ettekujutust ikka oman - eeltöö on tehtud nii Lõuna-Korea, Hiina kui USA-reiside osas ja kui piletid õigel ajal ära osta ja äriklassi trügima ei hakka, siis peaks jõud neist hindadest üle käima :)

Anonymous said...

Teha 2x maailmale tiir peale, koos mitme kaaslasega, pakun, et see maksumus on seitsmekohaline ja esimene number ei ole 1 ... :)