Friday, January 12, 2018

Leidsin motivatsiooni uuesti üles!

Väga täpse loogilise jätkuna eelmisel pühapäeval kirjutatud postitusele selle aasta võistluskalendrist sain teisipäeva õhtupoolikul kõne, kus üks esimesi küsimusi oli stiilis: "... kas sa ikka mäletad, et hooaja avavõistlus toimub 17-18 märtsil Hispaanias kus on rulluisutamise MK-sarja I etapi stardid?"

Jah, muidugi ma mäletasin, aga vahepeal oli mul omast arust kaval mõte tekkinud, et äkki saab sellest Hispaania-sõidust kuidagi kõrvale viilida - noh et nagu unustatakse ära et mina ka seal olema peaks :)
Aga ei unustatud ja nii olengi hakanud vaikselt vaimu valmis seadma, et 9 nädala pärast tuleb stardijoonele asuda. Ja see pole ju mingi niisama-kulgemine nagu Berliinis oleks võimalik kevadisel poolmaratonil teha vaid konkurents on märgatavalt teravam.

Keerulisemaks teeb situatsiooni ka see, et Eestis enne märtsi keskpaika ilmselt (kindlasti) rulluiskudega sõita ei saa. Muud vajalikku trenni saab loomulikult teha ja nii jäigi et Hispaaniasse tuleb minna 3 päeva varem kohale, et mingi rullitunnetus kätte saada.

Ausalt öeldes - kerge hirm tuleb juba peale kui ma kuupäevade 17.03 ja 18.03 peale mõtlema hakkan ja seda suurem on muidugi motivatsioon selleks ajaks võimalikult heasse vormi saada!

Kellel huvi, siis täpsem info Hispaania MK-etapi kohta on SIIN

Kõige väiksemale Viimsi-kandi
sportimisvõimalusi tutvustamas

No comments: