Friday, January 19, 2018

Ümbermaailmareis võib alata!

Kui ajas tagasi mõelda, siis eelmine aasta oli minu senise, juba 43 aastat pika, elu üks huvitavamaid ja seda eelkõige just selles mõttes, et sai väga palju mööda maailma ringi reisida, tutvuda uute kohtadega, saada tuttavaks paljude uute inimestega, kohaneda erinevate kultuuridega, ...

Olles nüüd viimased 2 kuud kodus olnud, olen saanud enda jaoks selgeks, et tahaks juba uuesti minna kuhugi, kus pole varem käinud, näha kohti, kus pole varem olnud, saada tuttavaks inimestega, keda pole varem tundnud - ühesõnaga - uus stardipauk on vaja anda Tallinna Lennujaamast :)

Uute reisideni ei olegi enam palju aega - juba jaanuari lõpus ootab Strasbourg, sealt edasi Saksamaa linnake Offenburg, sealt edasi vist Horvaatia, siis on algamas rulluisukarussell Hispaanias jne jne ... ...

Aga elu teeb minu meelest eriti huvitavaks just see kui on endale eesmärgid seatud, milleni tahaks jõuda, sest nagu öeldi kunagi juba Eesti Energias (kui seal töötasin): "saavutad seda, mida mõõdad" Ja nende viimaste kuude jooksul olengi jõudnud enda jaoks huvitava eesmärgini: lähen spordialasele ümbermaailmareisile eesmärgiga läbida maratone võimalikult paljudes maailma eri riikides ja linnades ning seeläbi teha maailmale loetud aastatega tiir peale.

Jah, muidugi on tähtis ja oluline distantside läbimise aeg ja koht, aga minu meelest on veelgi olulisem see kui inimene saab tänu spordile tervele maailmale tiiru peale teha, tutvuda põhjalikult mitmesaja erineva linna või muidu ilusa kohaga ja seeläbi kätte tunnetuse mida see maailm endast ikkagi terviklikult kujutab.

Seega - varsti on jälle käes aeg pakkima hakata ning ümbermaailmareis võibki alata!

Novembrikuine varahommik Istanbuli vanalinnas :)
Ja muidugi saate teie, blogilugejad, ümbermaailmareisile kaasa tulla, küll virtuaalsel teel, aga loodan et see saab olema huvitav!

Kõige operatiivsem kajastus aga nagu ikka selliste asjade puhul, saab toimuda Instagramis: EHK SIIS SIIN

No comments: