Friday, July 27, 2018

Ees ootab Elva

Minu viimasest rattavõistlusest on möödas täpselt 3 aastat - 2015.a. juulis osalesin Elva rattamaratonil. Millegipärast peale 2015.a. Elvat on rattavõistlused jäänud tagaplaanile - kas on selleks põhjuseks 3 aastat tagasi Elvas toimunud paar kõvemat kukkumist millest ühe paranemine võttis aasta ringis aega või on muud tegevused olulisemad tundunud - ega tagantjärgi ei teagi enam, aga loogiline tundub rattasõite jätkata sealtsamast kust need pooleli jäid.

Sel korral on Elvas poolmaraton 20 km ja arvestades ka Lõuna-Eesti kohta suhteliselt lihtsama rajaga, on see just õige koht kus võrreldes tavapäraste trennidega natuke kiiremaid liigutusi teha.

Ka siin (Montevideo) oli sooja +34 nii nagu
Elvas pühapäeval ees ootab
Kõrged õhutemperatuurid enam vist kedagi ei üllata ja nii ei tekkinud ka ühtegi emotsiooni kui nädala alguses vaatasin pühapäevast ilmateadet - tuleb selle aasta kuumim ilm +34 kraadiga. Mis seal ikka, 34 siis 34. Ka palavusega harjub lõpuks ära ja see aasta veel eriti - olen olnud soojas kliimas alates märtsist ja hakkab juba tekkima tunne et kui siin Eestis tuleb sügis, peaks vist ära sõitma Lõuna-Ameerika poole, kus just septembrist alates hakkab jälle sobivalt soojaks minema :)

Aga enne Lõuna-Ameerikaid, Horvaatiaid ja muid kohti võtame Eesti suvest viimast - peale Elva on ju veel augustis tulemas rulluisuvõistlused Viimsis, Ööjooks Rakveres ja muidugi Tartu rulluisumaraton, kus üle mitme aasta olen 42 km stardis!

No comments: