Tuesday, July 24, 2018

Rullituuri etapil Jõgeval pealtvaatajana

Möödunud laupäeval tuli autoga võtta suund Jõgeva poole, kus toimus Rullituuri III-s etapp. Olid need põhjused mis nad olid, aga minu nime taga on protokollis DNS ja olin pealtvaataja ning sõprade jaoks fotograafi rollis.

Selge on see, et ilm oli liiga palav. Ka mõni päris eesotsas maratoni lõpetanud sportlane märkis, et väga raske oli, rääkimata siis tavaharrastajatest kes raja ainsal tõusul olid ikka suures enamuses väga väsinud nägudega.
Aga pealtvaataja elu on ju võistlusel lõbus - peale kohale jõudmist väike söök, siis sõpradele-tuttavatele kaasaelamine ja fotode tegemine, peale võistlust kuni autasustamiseni võistlusmuljete kuulamine ja kaasanoogutamine ning peale autasustamist kõik rõõmsalt edasi - kes koju, kes kuhugi mujale ilusat Eestimaa loodust avastama.


Mina põrutasin peale Jõgeva etappi edasi Peipsile, Mustvee-Kasepää kanti ja õhtul läbi Jõgevamaa Viimsi poole tagasi. Ilus ilm, ilus loodus, vaikus - selline oli südasuvine Jõgevamaa.

Huvitav on see, et vaatamata palavusele on sõidud trennides hakanud iseenesest pikemaks minema - eileõhtune rullitrenn ligines juba 25 km-le :)

Selle nädalalõpu suund võetakse igatahes Elva poole!


No comments: