Sunday, September 16, 2018

Elva, Viimsi, Rakvere, Tartu, Praha ...

Peale viimast postitust mille sisuks oli et "ees ootab Elva", on lisaks Elva rattamaratoni lühemale distantsile läbi kihutatud rulluisutamise poolmaraton Viimsis, käidud haigena vaatamas Rakvere Ööjooksu, läbitud Tartu rulluisumaratoni pikk distants ning eelmisel nädalalõpul osaletud Prahas German Inline Cupi raames toimunud Praha rulluisutamise poolmaratonil. Ka täna oleks pidanud stardis olema, Tartu rattamaratonil, aga töökohustused rikkusid viimasel hetkel selle hea plaani ära.

Kui Elva rattamaraton toimus veel kuumuses (+33), siis Viimsi ja Tartu rullimaratonid pigem jaheda ilmaga ja Prahaks oli imeilus suveilm uuesti tagasi - seega on viimased 1,5 kuud võistlustel valitsenud kliima poolest möödunud ühest äärmusets teise - Viimsi +15 ja paduvihmast alates ja Elva +33 ja lauspäikesega lõpetades.

Arvestades et ettevalmistus selleks rulluisu- ja rattahooajaks oli väga puudulik (treenima hakkasin alles mai keskel peale 8 kuud kestnud spordipausi) siis ega suuri saavutusi sellelt aastalt ka oodata ei olnud, aga siiski mõni sõit viimasest 1,5 kuust üllatas omamoodi positiivselt ja üks sõit tuli ka päris hästi välja.

Kõigest täpsemalt aga juba järgmistes postitustes ...

Praha

No comments: