Monday, August 17, 2020

Rullituur jõudis Tallinna

Rullituuri 3. etapp toimus Tallinnas, Ülemiste kvartalis. Nagu enamikel selleaastastel spordivõistlustel tavaks hakkab saama, siis liigset trügimist stardikoridorides ei olnud ja uutest osavõtjate rekorditest korraldajad raporteerida ei saa.

Tuleb välja et Ülemiste kvartal on päris sobiv koht rullitamiseks - hea vaheldusrikas ring oli kokku pandud - sai "lamavatest politseinikest" üle hüpata, oli kurve, oli nii vastu- kui allatuult, oli kiirelt sõitjaid, oli vähem kiireid sõitjaid ja oli ilus ilm :)

Seekord valisin kõige lühema, Rahvarulli distantsi, enne Tartu rullimaratoni 21 km oli see sobiv valik, et proovida kuidas on natuke kiiremaid liigutusi teha. Ei olnud kerge, kohe üldse ei olnud. Aga mis peamine - terve viimane nädal valutanud põlv pidas vastu ja nii saab Tartuks juba natuke suuremaid plaane teha.

Mis Ülemiste sõidu puhul natuke tagasihoidlikuks jäi, oli asfaldi kvaliteet rullitamiseks, terve tee väristas jalgu korralikult. Või olid valitud valed rullirattad - eks peab küsima targematelt, sest karta on, et ka järgmisel suvel tuleb sama rada sõita.

Taastumine on läinud kuue trenninädala jooksul märkimisväärselt paremaks, juba täna oleks vabalt võinud trenni minna, ei olnud väsimust ega valutanud kusagilt. Mis on veel väike areng selle suve jooksul - kui varasemalt oli tavaline, et peale igat võistlust või suuremat füüsilist pingutust, oli 1-päevane peavalu garanteeritud, siis nüüd on see kadunud ja see on tõesti hea tunne. Hakka või rohkematest võistlustest osa võtma. Ja üleüldse peabki ju hakkama plaane tegema, mis saab edasi peale Tartu rulluisumaratoni. Kui üks eesmärk saab täidetud, tuleks võtta järgmine, et motivatsiooni üleval hoida. On kellegil ettepanekuid, milline võiks olla järgmine eesmärk?

No comments: