Wednesday, June 15, 2011

Ideaalne jooksuilm!

Täna pealelõunal oli küll vist parim ilm, mis jooksmiseks üldse olla saab - 16 kraadi sooja, kerge tuul, päike paistis. Mets oli ka hommikul sadanud vihmast veel veidi märg - imeliselt värske keskkond jooksutrenniks.

Viimastel nädalatel olen igas jooksutrennis võidelnud rohkem või vähem parema säärelihase probleemidega - küll on liiga kange, küll on kerged krambid, küll veel mingi häda ... aga täna oli üle tüki aja jooksmine, kus MITTE KUSAGILT ei valutanud. Väga hea tunne on nii jooksmas käia. Nüüd oskan seda tunnet ka eriliselt väärtustada!

Joosta täna väga kerge ei olnud, aga sellegipoolest näitasid nii jooksuks kulunud aeg kui pulsinäitajad soovitust isegi natuke paremaid tulemusi. Võib igati rahule jääda.

Trennile järgnesid venitusharjutused. Kui veel eelmisel aastal olin laisk venitaja peale jooksmisi, siis peale erinevate lihasvalude ilmnemisi muutus see olukord väga kiirelt.

Ootan huviga järgmisi võistlusi. Kui tervis ilusasti vastu peab, olen juulikuus osalemas Pärnu Rullimaratonil, Tallinna Rattamaratonil Aegviidus ja Mulgi Maratoni poolmaratonil. Senikaua aga ikka omas rütmis - 3 trennipäeva - 1 puhkepäev - 3 trennipäeva - 1 puhkepäev ... ... ...

Pärnu Rullimaraton 2010. Taamal olevad suured autod olid ka
rohkem kui ühel korral keset rullirada ja võistlejaid. Õnneks läks hästi:)
Siin pidi küll nii osalajetel kui korraldajatel hing kinni jääma: http://pilt.delfi.ee/picture/9599583/

                                                               
7,5 km; 47 min; 138-108-108

1 comment:

Kaur said...

Ehk tahad ka kirjeldada, kuidas venitad?